Alle prijzen zijn exclusief BTW

Haarverzorging

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 1635 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 1635 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Haarverzorging voor ieder haar!

Haarverzorging is ontzettend belangrijk! Met de juiste verzorging blijft je haar glanzend en verzorgd. Een feestje? Dan wil je dat je haar goed zit! Er worden krullen in gezet met de krultangof het wordt gladgemaakt met een stijltangvan CHI. Het resultaat is mooi, maar erg goed voor je haar is die hitte niet. Daarom is het belangrijk dat je je haar goed verzorgd! En de juiste haarverzorging is niet alleen beter voor je haar, maar ook beter voor jezelf! Met mooi, verzorgd haar voelen we ons beter. Want we willen allemaal mooi, stralend haar! En daar kan jij zelf voor zorgen.  

 

Shampoo en conditioner

Shampoo en conditioner zijn de basis van goed verzorgd haar. Want stralend en gezond haar begint met de juiste verzorging! Maar welke shampookun jij het best gebruiken voor jouw haar? Ieder haar heeft een andere structuur, dus iedere haarverzorging is anders. En bij ieder haartype, hoort weer een andere shampoo. Ook bij iedere shampoo, hebben wij een bijpassende conditioner. De conditioner zorgt ervoor dat je haar er net wat gezonderuitziet! Hier staan dé producten als het gaat om crèmespoeling, om er voor te zorgen dat, ongeacht je haartype, ook jij met een stralende coupe rond loopt! Zo zal je nooit meer last hebben van droog en pluizig haar!

 

Haarmasker

Haarmaskers geven je haar de laatste finishing touch voor een gezonde look! De maskers zorgen ervoor dat je haar van binnenuit de nodige voeding krijgt. Zo ziet jouw haar er straks weer stralend en gezond uit! Ook als je last hebt van gespleten haarpunten, droog en beschadigd haar of veel haaruitval, kan je een haarmasker gebruiken! Of probeer in plaats van een masker eens een haarkuur. Door dit één keer in de maand te doen, geef je jouw haar een intensieve behandeling die ervoor zorgt dat je haar intensief herstelt! Het maakt niet uit met welk haarprobleem je te maken hebt, voor elk probleem hebben wij de juiste oplossing! Door ons uitgebreide assortiment op Kapperskorting.com, hebben wij ook voor jouw hét product dat je zoekt!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.