Alle prijzen zijn exclusief BTW

Haarkuur

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

3 artikel(en)

Haarkuur verkrijgbaar met hoge korting!

 

Haarkuren: je hebt ze in allerlei verschillende soorten. Haarkuren zijn verkrijgbaar in pillen of crèmes/gel die wekelijks in het haar gedaan moeten worden. Welk probleem je ook hebt met je haar, er bestaat bijna altijd wel een kuur die dit kan behandelen. Zo ook de L'Oréal SE Nutrifier Powerdose voor droog & ondervoed haar.  

 

Hoe werkt een haarkuur?

 

Een haarkuur heeft verschillende werkingen die ervoor zorgen dat je haar weer sterk en gezond wordt. Zo zorgt een kuur dat het haar van binnenuit wordt versterkt en opgevuld. Beschadigd haar krijgt een beschermde laag. Zo is het minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Een voordeel van een haarkuur is dat het niet het gehele haar verzorgd. De onbeschadigde gedeeltes van het haar worden met rust gelaten. Alleen de delen die écht verzorging nodig hebben, worden door de kuur behandeld. Zo worden de gezonde delen van het haar niet onnodig bewerkt of verzwaard.

 

Hoe gebruik ik een haarkuur?

 

Een haarkuur dient aangebracht te worden op vochtig haar. Daarna moet het enkele minuten intrekken en weer worden uitgespoeld. Zelfs na een aantal wasbeurten merk je het resultaat van de kuur nog. Hoe vaak je de haarkuur moet gebruiken, hangt af van je haar. Hoe erger je haar is beschadigd, hoe vaker je de kuur moet gebruiken.

 

L'Oréal SE Nutrifier Powerdose

 

L'Oréal SE Nutrifier Powerdose is een intensieve haarkuur voor droog & ondervoed haar. Na een behandeling geniet je van zacht en soepel haar met een stralende glans! De intense voeding is salon-waardig! De ingrediënten kokosolie en glycerol zorgen dat het haar een gezonde uitstraling krijgt, doordat ze diep in het haar dringen. Bestel je L'Oréal SE Nutrifier Powerdose nu met 50% korting!  

 

Bestel vandaag nog met hoge korting!

 

Bestel je kuur vandaag nog met kortingen oplopend tot wel 55%! En bestel je op werkdagen voor 22:00? Dan ontvang je jouw producten morgen al in huis!

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste acties en trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.