Alle prijzen zijn exclusief BTW

Conditioner

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 145 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 145 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Conditioner bij ons met korting te verkrijgen!

Conditioner, een product dat naast shampoo, in bijna ieder huishouden wel te vinden is. Conditioner zorgt ervoor dat je haar, na het wassen met shampoo, nog even die extra verzorgingkrijgt. Na het gebruik van crèmespoeling voelt je haar gladder en zachter en is het makkelijker door te borstelen. Voor elk haartype is weer een andere soort haarverzachter nodig en deze zijn bij ons te vinden!  

 

Droog en beschadigd haar

 

Droog en beschadigd haar willen we allemaal vanaf. Daarom is het belangrijk dat je dit type haar goed verzorgd. Met de juiste producten kan je ook jouw haar stralend een gezond krijgen! L'oréal SE Absolut Repair Lipidium Conditioner is een goede conditioner na het gebruik van shampoo. Deze crèmespoeling zorgt er niet alleen voor dat weer gaat stralen, hij helpt ook nog eens erg goed tegen gespleten haarpunten! Maar heb je geen tijd om langer onder de douche te staan om een conditioner te gebruiken? Daar heeft Schwarzkopf de oplossing voor: Schwarzkopf BC Moisture Kick Spray Conditioner 200mlDeze spray wordt op handdoekdroog haar aangebracht en hoeft niet te worden uitgespoeld. De natuurlijke glanskomt weer terug in het haar en na het gebruik voelt je haar weer heerlijk zacht aan!  

 

Gekleurd haar

 

Gekleurd haar, wie heeft het tegenwoordig niet? De meeste mensen kiezen voor een nieuw kleurtje. Maar een nieuwe kleur moet ook op de goede manier worden behandeld. Speciaal voor gekleurd haar bestaan er verschillende shampoos en crèmespoelingen. Eén van deze conditioners is de Goldwell DS Color Detangling Conditioner. Deze zorgt ervoor dat jij langer van je kleur kan genieten! Na het gebruik van deze crèmespoeling zal je haar dus niet alleen makkelijker doorkambaar zijn, je kleur blijft er ook langer mooi van. En voor de optimale verzorging van je haar, kan je naast het gebruik van een crèmespoeling, ook nog gebruik maken van een haarmasker. Ook de haarmaskers zij bij ons te verkrijgen op Kapperskorting.nl

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.