Alle prijzen zijn exclusief BTW

Wahl

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wahl met mooie kortingen verkrijgbaar!

 

Wahl is sinds 1919, na de uitvinding van de eerste elektronische tondeuse, de leider in de verzorgende categorie voor zowel professioneel als thuis gebruik. Met meer dan 3300 werknemers, productverkoop in meer dan 165 landen en met zes wereldwijde productie faciliteiten kan je wel zeggen dat het merk een van dé toppers van de wereld is. De producten staan voor integrity, value and efficiency. 

Leiden met visie, dat is wat het bedrijf wil. Visie op verbeteren van bestaande producten, nieuwe producten op de markt brengen en de wensen van de consument blijven vervullen. Voor Wahl betekent Leiden met visie 'voortdurend alert zijn op nieuwe kansen'.  

 

Wahl Super Cordless

 

De Super Cordless tondeuse is, zoals de naam al zegt, draadloos! In tegenstelling tot andere tondeuses heeft deze tondeuse dus geen snoer. Hierdoor is de tondeuse eenvoudig te gebruiken! Aan de voorkant van de tondeuse wordt door middel van led-lampjesde accu aangegeven. En het product laadt je op in een accu zonder memory effect. Het mes is gemakkelijk van de tondeuse af te klikken en ook het instellen van de juiste kniplengte is zo gedaan! Hij wordt geleverd met vier verschillende opzetkammen.  

 

Wahl Tondeuse 5-Star Legend

 

Wahl Tondeuse 5-star Legend is speciaal voor dik & afro haar! Maar ook voor overige haartypes is de tondeuse zeer geschikt! De tondeuse heeft een krachtige v9000 vibratiemotor die zorgt voor een langere levensduur. Ook zorgt de motor ervoor dat er minder warmte tijdens het scheren vrijkomt en dat de tondeuse minder trillingen afgeeft. De tondeuse heeft een snoer van vier meter en wordt geleverd met acht verschillende opzetkammen.  

 

Bekijk ook eens de andere producten zoals trimmers, de krultang, de stijltang, opzetkammen en verschillende olies. Op Kapperskorting.com zijn de producten van Wahl verkijgbaar met kortingen vanaf 17%! Bestel vandaag nog jouw producten voor 22:00 en ontvang ze morgen al in huis!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.