Alle prijzen zijn exclusief BTW

Trimmer

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

5 artikel(en)Wahl Trimmer - Professionele Trimmer


Ben je op zoek naar een kwalitatief goede trimmer? Ga dan voor de Wahl Trimmer! Met deze professionele trimmers breng je met gemak maar heel precies mooie contouren aan in het haar. Menig kapper is al bekend met de Wahl Trimmer, maar waarom?
  • De Wahl Trimmer is van goede kwaliteit
  • Deze trimmers hebben een voordelige prijs
  • De trimmers hebben een zeer lange levensduur
  • Is er iets kapot dan wordt deze gerepareerd (indien mogelijk)

Op kapperskorting.com vind je 2 soorten Wahl trimmers waaronder de Wahl Super Trimmer 1592 wit, deze is speciaal voor het gedetailleerde werk en het bijwerken van de contouren. Daarnaast bieden wij ook nog de kleine maar zeer handige Wahl Neustrimmer wet & dry triple head zilver aan. Met deze neustrimmer verwijder je met gemak ongewenst haar in de neus, oren, wenkbrauwen en rond de contouren van de baard en snor. Beide Wahl Trimmers worden jou met hoge kortingen en snelle levering aangeboden!

Wahl Super Trimmer


Een van onze meest verkochte trimmers is de Wahl Super Trimmer. De Wahl Trimmer is een handig, klein maar handzaam apparaatje dat over het algemeen gebruikt wordt voor het bijhouden van de baard-, en of andere lichaamshaar en het bijwerken van de contouren van het haar. Deze Wahl Trimmer snijdt korte lengtes, hierdoor kun je strakker de contouren afwerken. Ook wordt de Wahl Super Trimmer gebruikt om figuurtjes in het haar te snijden. Deze krachtige oplaadbare Wahl Trimmer is er dus voor het fijne werk!
  • Looptijd 100 min bij een laadtijd van 16 uur
  • Incl. opzetkammen
  • Kniplengte 0.4mm
  • Snoerloos

Bestel de Wahl Trimmer met kortingen tot wel 25%!


Op kapperskorting.com profiteer je altijd van mega veel voordeel. Zo ook op de Wahl Trimmer! De kortingen bij deze trimmers van het professionele kappersmerk Wahl lopen op tot wel 25% korting. Niet alleen profiteer je van hoge kortingen, ook profiteer je van zeer snelle levering. Bestel je op kapperskorting.com nog voor 20:00, dan heb je jouw bestelling morgen nog in huis! Komt je bestelling uit boven een bedrag van €30? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.