Alle prijzen zijn exclusief BTW

Moser

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Moser met korting bij ons te verkrijgen!

Moser: uitzonderlijke ideeën, technologie gericht op de toekomst en first-class kwaliteit . Dat zijn dé kenmerken van het merk! Zij geven de standaard als het gaat om hairstyling apparaten.  Het merk maakt deel uit van de Whal Clipper Corporation, de internationale marktleider als het gaat om hairstyling apparaten. Bij hairstyling apparaten van Moser denken we aan föhns, tondeuses, opzetkammen en snijkoppen van de beste kwaliteit. Dus kies je voor een hairstyling apparaat van Moser? Dan kies je voor topkwaliteit!  

 

Föhns

De föhns zijn geschikt voor ieder haartype. Zo ook de Moser Edition Pro zwart 2100watt.  Deze föhn beschikt over drie verschillende temperaturen en twee verschillende blaassnelheden. Hierdoor kan je hem precies afstellen zoals jij dat wilt! De föhn zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd, maar toch snel droog wordt. En met een korting van bijna 20% is hij bij ons op Kapperkorting.com te bestellen voor een voordelige prijs!  

 

Tondeuses

Tondeuses van Moser zijn, net als de föhns, geschikt voor ieder haartype. Zo ook de Moser Chromstyle 1871 Zwart! Het scheerapparaat trimt gemakkelijk dik haar. Dat komt door de chip gestuurde motor.  De draadloze handtondeuse gaat maar liefst 90 minuten mee. En ben je na 90 minuten nog niet klaar? Dan koppel je de tondeuse aan een snoer en kan je weer verder met trimmen. Een onmisbaar scheerapparaat voor in de salon en in huis! En wil je het apparaat schoonmaken? Met één klik heb je de snijkop van het scheerapparaat af en maak je hem gemakkelijk schoon! Kijk eens verder bij ons en shop ook de bijbehorende snijkoppen en opzetkammen!

Alle snijkoppen en opzetkammen zijn al met een korting van bijna 20% bij ons te verkrijgen. Snelle levering gegarandeerd: bestel je vandaag nog voor 20:00, dan heb je jouw hairstyling apparaten en bijbehorende snijkoppen en opzetkammen morgen (indien voorradig) al in huis!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.