Alle prijzen zijn exclusief BTW

Tondeuses

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

10 artikel(en)

Moser Tondeuse: hoge kwaliteit voor een goede prijs!

Moser Tondeuses vind je, naast ons andere brede scala aan tondeuses, op onze online kappersgroothandel. De Moser Tondeuse wordt niet alleen door kappers met plezier gebruikt, ook de consument kiest vaak voor de hoge kwaliteit van deze fijne tondeuses. Vind je een goede prijs - kwaliteit verhouding belangrijk? Neem dan eens een kijkje op onze shop in het Moser Tondeuse assortimenten bestel een van de Moser Tondeuses met maar liefst 19% korting!

Moser Tondeuse


Op onze webshop bieden wij verschillende soorten tondeuses aan van het professionele kappersmerk Moser. Omdat deze tondeuses qua kwaliteit en duurzaamheid veel hoger liggen is de Moser Tondeuse iets prijziger dan een 'normale' tondeuse, echter heb je er wel veel meer jaren plezier van! Investeer dus altijd in je professionele stylingtools op kapperskorting.com!

Met de Moser Tondeuse kun je continu probleemloos scheren en snijden. Alle tondeuses zijn van super stevig materiaal en hebben een trendy design. Moser biedt meerdere draadloze tondeuses die meerdere scheerbeurten aankunnen voor ze weer opgeladen moeten worden, ideaal voor in de salon dus! Bij de draadloze Moser Tondeuse kun je kiezen uit de Moser Chromstyle 1871 zwart of in het wit, de kleine variant Moser Chromini zwartof in het wit, de Moser Genio 1565 Magic Blade, de Moser Genio+ 1854 of de sterke Moser LI-PRO Tondeuse 1884! Wij bieden van het professionele kappersmerk Moser slechts 1 tondeuse aan die snoerloos is: met de Moser Primat 1230 kun je de hele dag door probleemloos trimmen zonder de tondeuse op te moeten laden.

Moser Chromstyle Tondeuse


De absolute favoriet onder het merk Moser is de Moser Chromstyle Tondeuse en zijn kleinere variant de Moser Chromini! Indien de tondeuse volledig opgeladen is, dan kan deze tot wel 90 minuten aan een stuk door haar trimmen. Heb je toch wat langer nodig en is de batterij leeg? Koppel de Chromstyle tondeuse dan aan het snoer en trim op gemak weer verder. Deze Moser Chromstyle Tondeuse kun je dus én snoerloos en met snoer gebruiken. Op kapperskorting kun je ook heel voordelig de Moser Chromstyle combipackbestellen. Hierbij ontvang je én de Moser Chromstyle en de Moser Chromini in één voordelig pakket.

 

Bestel je Moser Tondeuse vandaag!

Bestel je tondeuse van Moser op werkdagen nog voor 22:00 en ontvang ze morgen al in huis. Naast tondeuses biedt Moser ook opzetkammen, snijkoppen en föhns aan. 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.