Selecteer een verlanglijst

Xelly x Kapperskorting.com

Groot nieuws: Kapperskorting.com heeft een nieuwe ambassadrice en dat is niemand minder dan de bekendste haarstyliste van Nederland Xelly Cabau van Kasbergen! Xelly maakte dit via haar Instagram op ludieke wijze wereldkundig door haar prachtige lange lokken af te knippen. Later bleek dat dit een stunt was om haar nieuwste samenwerking met Kapperskorting.com aan te kondigen.

 

Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly is al meer dan tien jaar haarstyliste en visagiste van bekende sterren zoals haar zus Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis en Nicolette van Dam. Daarnaast verzorgt ze de visagie voor verschillende fotoshoots (ze heeft ontelbaar veel haren, gezichtsvormen en huiden gezien) heeft ze een aantal boeken op haar naam staan en plaatst ze wekelijks een persoonlijke vlog of interessante tutorial op haar YouTube kanaal. Onlangs maakte ze in één van haar vlogs bekend dat ze binnenkort ook weer masterclasses gaat geven.

Om te zorgen dat ze altijd op tijd de juiste producten in huis heeft, shopt Xelly al haar professionele hair & beauty producten op Kapperskorting.com. Dat is niet voor niets! Kapperskorting.com is namelijk dé online groothandel voor hair & beauty!

Xelly x Kapperskorting.com

Speciaal voor alle klanten van Kapperskorting.com heeft Xelly blogs geschreven. Hierin vertelt ze je ál haar tips & tricks, laat ze de leukste hairdo’s zien en kom je achter haar top 10 favorites op Kapperskorting.com.

After summer hair tips

Wil je weer gezond haar na de zomer? Lees de tips en tricks van de beste haarstyliste van Nederland! Lees verder >>

After summer hairdo's

Op zoek naar inspiratie? Xelly laat jou in deze blog de leukste after summer hairdo's zien. Lees verder >>

Top 10 favorites van Xelly

Xelly heeft haar top 10 favoriete producten op een rijtje gezet!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina