Facebook Pixel

Oproepkracht - Haibu Experience Center

Functie: Oproepkracht - Haibu Experience Center
Opleidingsniveau: MBO / Kappersopleiding
Locatie: Amersfoort
Dagen/uren: Variable - 0-uur basis

De functie

Ben jij een verkooptalent, ondernemend, enthousiast en een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken (per direct) een oproepkracht voor het Haibu Experience Center in Amersfoort.

Voor deze functie zoeken we naar iemand die flexibel beschikbaar is. I.v.m. onze huidige bezetting kunnen we je helaas geen vaste uren bieden, maar doen we graag indien nodig een beroep op je. Ideaal als je (wanneer het jou ook uit komt) wat extra uren wilt maken naast je huidige baan als kapper / beauty-specialist.

Je bent representatief, communicatief sterk en gedreven om onze klanten het beste advies te geven. Kennis van hair- / beauty is daarom een logische vereiste. Ervaring in retail is absoluut een pré.

Het Haibu Experience Center is dé plek waar je hair & beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Deze store/salon is onderdeel van Moma Beauty en is gevestigd middenin Amersfoort (Sint Jorisplein). Klanten kunnen er alles op het gebied van haar en beauty ervaren. Van prachtige shampoos tot mooie make-up producten, en van voordelige giftsets tot handige stijltangen! Het Haibu Experience Center is prachtig ingericht en zeven dagen per week geopend, zodat klanten op ieder moment kunnen binnenlopen. Meer weten? www.haibu.nl.

Wat bieden wij?

 • Informele en prettige werksfeer binnen een leuk team
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Werken bij de fysieke winkel van marktleider Kapperskorting.com

Wat zoeken wij?

 • Opleiding MBO-niveau (voorkeur: kappersopleiding)
 • Goede contactuele eigenschappen
 • Flexibel inzetbaar

Wat zijn je belangrijkste taken?

 • Adviserende en commercïële activiteiten m.b.t. kappers- en beautyartikelen
 • Op orde houden van de winkel en trainingsruimte

Ben je geïntreseerd?

Neem contact op met Sandra Dijkman via: info@momabeauty.nl

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina