Alle prijzen zijn exclusief BTW

Föhns & diffusers

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Föhns en diffusers met hoge kortingen!

Föhns, de manier om je haar op een mooie manier droog te maken! Door ons uitgebreide aanbod aan föhns van topmerken zoals Babyliss, ISO Beauty, Uki, Balmain en vele anderen, is er ook voor jou een perfecte keuze! En heb je een bos krullen die je droog wilt föhnen zonder dat het gaat pluizen, dan zijn onze diffusers echt iets voor jou!  

 

Föhns

Föhns, je hebt ze in verschillen kleuren, maten en met verschillende vermogens. Je kunt kiezen voor een föhn met verschillende warmtestanden en verschillende snelheden. Dus wat je wensen ook zijn, ook voor jou is er een geschikte keuze! Neem nu de Babyliss PRO Föhn / Haardroger Heat Xtreme, één van de toppers van Babyliss. Deze haardroger blaast met een vermogen van 2000 Watt jouw haar binnen no-time droog! Dus wil jij jouw haar perfect droog en snel in model, dan is deze föhn van Babyliss de föhn die jij in huis moet hebben! Daarnaast beschikt de Babyliss Pro Föhn over een coolshot functie. Deze functie zorgt voor extra stevigheidwanneer jij jouw haar gaat stylen!

 

Diffusers

Diffusers, de hulpstukken voor je haardroger! Door een diffuser op je föhn te plaatsen, zal je minder last hebben van de hitte. Je haar wordt optimaal beschermd! En heb jij een mooie bos krullen die je pluisvrij droog wilt föhnen? Dan gaat dit zeker lukken door de homogene verplaatsing van de warmte en de luchtstroom in de diffuser. En je hebt nu niet alleen pluisvrije krullen, er komt ook volume in je haar! Dat gun jij jezelf toch ook? En heb je nu wat langer haar en wil je daar ook krullen in zetten? Neem dan eens een kijkje bij onze warme luchtborstels! Onze föhns en diffusers zijn met mooie kortingen verkrijgbaar bij ons op Kapperskorting.com.  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.