Facebook Pixel
Solar

System Professional Solar

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  System Professional System Solaris Sun Oil 100ml
  € 38,99 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  System Professional System Solaris Conditioner 200ml
  € 30,00 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  System Professional System Solar Solar Cream 125ml
  € 30,00 Morgen in huis

5 product(en)

System Professional System Solar

De producten uit de System Solar lijn van System Professional zijn speciaal geschikt voor mensen met een actieve, outdoor leefstijl, waarbij je veel aan zon en water wordt blootgesteld.

Zon, zout- en chloorwater kunnen het haar beschadigen en uitdrogen. Hierdoor wordt het haar stug, pluizig en moeilijker handelbaar.

Alle producten uit de System Solar lijn bevatten het HelioGuard Complex, een waterbestendige formule met high-tech UV-filters, avocado-olie en kationische polymeren. De UV-filters beschermen het haar tegen de schadelijke straling van de zon. Daarnaast worden beschadigingen herstelt en zorgt de toegevoegde avocado-olie ervoor dat het haar gevoed wordt en niet uitdroogt, zonder dat het haar vet wordt.

De toegevoegde EnergyCode maakt het haar weer energierijk en vitaal!

Wil jij het haar beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, zout- en chloorwater? Gebruik dan de System Professional System Solar producten. Je shopt ze uiteraard op Kapperskorting.com!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina