Alle prijzen zijn exclusief BTW

Healthy Sexyhair

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

4 artikel(en)

Healthy Sexyhair 

 

Healtht Sexyhair van het merk SexyHair is een lijn geschikt voor alle haartypes. Het zorgt voor de hydratatie en gezondheid van alle type haar. Laat je haar weer stralen en er gezond uitzien en kies voor de producten van Healthy Sexyhair. Bij Kapperskorting.com bieden we de volgende producten aan van de Healthy Sexyhair lijn:

 

 

Geniet van gezond haar en ga voor de producten uit de Healty Sexy Hair lijn!

 

Healthty SexyHair shampoo & conditioner

 

Soy Milk Shampoo van Sexyhair reinigt, beschermt en hydrateert het haar. De shampoo kan dagelijks gebruikt worden op natuurlijk haar, gekleurd (geverfd) haar of op haar met low- of highlights. Daarnaast zorgt de shampoo voor een langer kleurbehoud!

 

Haal het optimale uit je haar door ook de crèmespoeling te gebruiken. De krachtige combinatie van Soja en Cocoa werken samen op jou perfect haar te geven! De conditioner beschermt en hydrateert, net als de shampoo, jouw haar en laat het weer stralen en gezondaanvoelen.

 

Healthy SexyHair Crème OIl & Texture Pomade

 

Soy Renewal Crème oil is een crème Oil met een formule die verzacht, hydrateert en verzorgt. De creme oil zorgt voor een prachtigeglans en laat het haar er weer gezond uitzien.

 

Soy Paste Texture Pomade is naast een stylingsproduct ook meteen een verzorgingsproduct voor je haar. De Pomade biedt je haar textuur, definitie en een soepelvolume.

 

Bestel jouw Healthy Sexyhair producten met korting!

 

Bestel jouw Healthy Sexyhair producten met korting op Kapperskorting.com. Bestel je op werkdagen voor 22:00, dan ontvang je het product (indien op voorraad) de volgende dag al in huis. En wil altijd op de hoogte blijven van de meest actuele hair & beauty trends, nieuwe producten en de nieuwste acties? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze digitale nieuwsbrief!  

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.