Alle prijzen zijn exclusief BTW

Verzorging

Verzorging

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sebastian haarverzorging

Sebastian haarverzorging is alles wat het haar nodig heeft om er geweldig uit te zien! De producten van Sebastian Professional zijn ontwikkelt door professionals voor professionals, waardoor deze producten precies aansluiten op de behoeftes van elke kapper en klant! De haarverzorgingslijn van Sebastian is opgedeeld in 5 verschillende lijnen die verschillende type haar de juiste voeding en verzorging biedt. Met de volgende lijnen kun je verschillende type haar behandelen:

  • Sebastian Hydre: deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en treatment. De Sebastian Hydre lijn is speciaal geschikt voor droog, pluizig en chemisch behandeld haar. Het geeft het haar hydratatie met als resultaat zijdezacht haar met prachtige glans.
  • Sebastian Penetraitt: deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker. De Sebastian Penetraitt lijn is speciaal geschikt voor beschadigd haar dat chemisch is behandeld of beschadigd is geraakt door het gebruik van hitte tools.
  • Sebastian Volupt: deze lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner en is speciaal geschikt voor haar dat wel wat volume kan gebruiken. Deze productlijn zorgt er ook voor dat je het haar gemakkelijk kunt stylen.
  • Sebastian Trilliance: deze lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner die gelijk voor meer glans zorgen. Dof haar is verleden tijd met deze haarverzorging die het haar mild reinigt en resten van stylingsproducten met gemak verwijdert uit het haar.
  • Sebastian Color Ignite: deze lijn bestaat uit 2 verschillende shampoo's en conditioners. Gebruik de Color Ignite Mono shampoo en conditioner voor in één tint gekleurd haar en de Color Ignite Multi shampoo en conditioner voor haar dat gekleurd is in meerder tinten en opgelicht haar.

Met Sebastian Professional haarverzorging maak je het mogelijk elk type haar te geven wat het nodig heeft. Met de 5 verschillende lijnen krijgt elk type haar precies de juiste verzorging en voeding om het haar te laten stralen. Gebruik de lijn Sebastian Hydre indien het haar droog, overbehandeld en pluizig is. Gebruik de lijn Sebastian Penetraitt indien het haar beschadigd is. Gebruik Sebastian Volupt wanneer het haar wel een volume boost kan gebruiken. Kan het haar wel wat meer glans gebruiken dan is de Sebastian Trilliance lijn de juiste keuze voor jou. Om gekleurd haar optimaal te verzorgen en beschermen gebruik je de Sebastian Color Ignite shampooen conditioner.

Sebastian Professional mini's

Benieuwd naar de Sebastian Professional haarverzorging? Probeer ze dan eens uit door een mini variant te bestellen van 50ml en sta versteld van het resultaat. Ben je naderhand enthousiast dan bestel je de normale flessen natuurlijk met korting bij Kapperskorting.com!

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.