Alle prijzen zijn exclusief BTW

Tecni.Art

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

L'Oréal Tecni.Art

Loréal Tecni.art stylingproducten voor zowel mannen als vrouwen. Welke wens je ook hebt voor je haar, vervul deze met onder andere Wild Stylers, Dual Stylers, Dust, Air, Fix en Curlproducten. Wees creatief en kneed je haar in welke style dan ook met de Tecni.Art haarstyling producten.  

 

L'Oréal Tecni. Art Fix


Tecni.Art Fix: wees creatief met de producten en creëer de mooiste stijlen en creatiefste coupes met de verschillende soorten pastes en gel. Een andere manier om je haar in model te houden is door gebruik te maken van de verschillende sprays. LOreal Tecni Art Fix Design is een spray uit deze lijn. De spray is sterk fixerend en zorgt voor een natuurlijke glans. Terwijl het je haar in model houdt, beschermt het UV-filter je haar tegen invloeden van buitenaf zoals de zon. De spray is geschikt voor elk haartype!

 

Een andere topper uit de Fix lijn is de  Loreal Tecni ArtFix Max Gel. De gel zorgt voor keiharde fixatie van het haar! Door de sterke hold blijft je haar de hele dag in zijn model zitten. Dus wil jij een ruige look creëren? Met deze gel is dat binnen no-time geregeld! Net als bij de spray beschermt de gel door het UV-filter het haar tegen schadelijke stoffen van zonlicht. En ook al is het een gel met een sterke hold, het is makkelijk uit te spoelen zonder dat het haar beschadigt.  

 

L'Oréal Tecni.Art Stiff


Wil je dat jij je haar de hele dag opnieuw kunt stylen? Heb je geen zin in gel die hard wordt? Dan zijn de producten uit de Loreal Tecni Art Stiff lijn wat jij zoekt! De LOreal Tecni Art Stiff Pommade is een crème met een sterke hold die langdurig behoud van je coupe biedt. Maar doordat deze crème zo flexibel is, kan jij gedurende de dag jouw haar compleet anders stijlen!

 

Of kies je voor de Loreal Tecni.Art Stiff Paste. Met deze kneedbare haarcrème creëer je jouw look zonder grenzen! De pasta heeft een hold van 7 en blijft dus de hele dag zitten. Maar net als bij de Stiff Pommade kan jij je stijl gedurende de dag veranderen!  

 

Bestel jouw Loreal Tecni Art producten op werkdagen nog voor 22:00 en ontvang je bestelling morgen al in huis! Voor orders vanaf €30,- (excl. btw) geldt: geen verzendkosten!        

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.