Selecteer een verlanglijst
Curl

KIS Green Curl

5 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  KIS Green Curl Shampoo 250ml
  KIS Green Curl Shampoo 250ml
  € 13,22 € 16,00
  € 16,00 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  KIS Green Curl Conditioner 250ml
  € 18,00 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  KIS Green Curl Conditioner 1000ml
  € 51,00 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  KIS Green Curl Shampoo 1000ml
  KIS Green Curl Shampoo 1000ml
  € 40,50 € 49,01
  € 49,01 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  19% korting
  Vegan
  KIS Green Intro Deal
  KIS Green Intro Deal
  € 429,75 € 520,00 € 350,00 € 423,50
  € 423,50 Morgen in huis

5 product(en)

Tonen als Grid Lijst

KIS Green Curl

Speciaal voor de verzorging van krullen is er de KIS Green Curl lijn. De producten uit deze lijn werken krul-boostend en versterkend voor natuurlijk krullend en gepermanent haar.

Kis Green Curl heeft een formule met onder andere citroengras. Citroengras werkt krul verbeterend en geeft de krullen veerkracht en definitie. Tevens krijgt het haar een prachtig volume.

De producten uit de KIS Green Curl lijn hebben een heerlijk aroma gemaakt van etherische oliën van gember, citroengras en limoen. Dankzij deze geur wordt het verzorgen van het haar een heerlijke wellnessbeleving met een haast therapeutisch effect!

Vrij van parabenen, sulfaten, SLS’s en siliconen

Alle producten uit het KIS Green Curl assortiment bevatten geen parabenen, sulfaten, SLS’s en siliconen. Dit maakt de producten geschikt voor gebruik bij de Curly Girl Methode! Daarnaast zijn ze niet op dieren getest.

Het bijzondere aan de KIS Green Curl shampoos is dat ze het haar milder reinigen dan traditionele sulfaat houdende shampoos, maar krachtiger zijn dan sulfaatvrije shampoos.

Trees for All

Zonder bos geen leven, zo eenvoudig is het. Toch worden er wereldwijd steeds meer bomen gekapt en verdwijnen bossen in een razend tempo. Trees for All plant en herstelt wereldwijd bossen, om zo de aarde groen en gezond te houden!

KIS Green helpt hier aan mee door een deel van de opbrengst van KIS Green aan Trees for All te doneren. Dus hoe meer KIS Green er wordt gebruikt, hoe meer bossen er worden hersteld en beschermd!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina