Alle prijzen zijn exclusief BTW

Invisibobble

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

Artikelen 1 tot 29 van 32 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Invisibobble: hét elastiekje dat geen bobbel in je haar achterlaat!

 

 Heb je alles al geprobeerd om je haar uit je gezicht te houden, maar wil jij je haar hier niet bij beschadigen zoals een gewoon elastiekje dat doet? Maar helpen een knip, een haarband of een gewoon elastiekje niet? Dan is de Invisibobble de oplossing!

 

De Invisibobble is een revolutionair elastiekje die makkelijk in gebruik is. Doordat het elastiekje de vorm van een telefoondraad heeft, zitten er vele voordelen aan. Het elastiekje is sterk genoeg om je haar vast te maken, maar met oneven druk op het haar. Door die oneven druk laat het elastiekje geen rand achter en voorkomt het hoofdpijn! Een ander voordeel van het elastiek is dat er geen metalen randaan zit. Hierdoor breekt je haar niet af!

 

Ook wordt er vaak gezegd dat je normale elastiekjes niet als armband om moet doen omdat dit slecht voor je blijkt te zijn. Met de Invisibobble is dit geen probleem. Ze zitten niet straks om je pols, je kan ze dus gewoon als armbandje dragen!  

 

Invisibobble

 

Invisibobble is er in verschillende stylen, kleuren en maten. Je kunt dus een elastiek halen die past bij je eigen style! Het 'gewone' elastiekje van het merk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, per drie verpakt. Dus wil je een elastiekje met een leuke, opvallende kleur? Kies dan bijvoorbeeld voor de Original Pink! Of wil je juist een elastiekje dat niet zo opvalt in je bruine haar? Ga dan voor de Original Pretzel Brown. Voor iedereen is er een kleur! En wil je profiteren van een mooie korting van 25%? Koop dan de Navy Blue 10x3 stuks. Zo bespaar je tot wel 10 euro!  

 

Invisibobble Nano

 

Invisibobble Nano is het kleinste elastiekje van het merk. De Nano wordt ook wel gezien als elastiek en schuifje in één! De Nano is praktisch onzichtbaar en is ontzettend handig bij het opsteken van het haar! De Nano is verkrijgbaar in de volgende kleuren, per drie verpakt:

 

Bestel vandaag je Invisibobble!

 

Ben jij dus klaar met de bobbels in je haar, hoofdpijn en haar dat afbreekt na het dragen van een gewoon elastiekje? Kies dan voor de Invisibobble en je hebt daar nooit meer last van! Bestel je favoriete kleur op werkdagen voor 22:00 en je kunt hem morgen al in je haar dragen!    

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.