Alle prijzen zijn exclusief BTW

Colorance Soft Color

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

17 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

17 artikel(en)

Goldwell deelt jouw passie voor mooi haar en biedt dan ook hoogwaardigeproducten waar jij en jouw haar vrolijk van worden! Goldwell heeft een groot assortiment aan verzorging- en stylingsproducten, omvormingen en haarkleuringen. Vooral op het gebied van haarkleuringblinkt Goldwell uit!Goldwell Colorance Soft Color

Eén van deze hoogwaardige producten is de Colorance Soft Color, een absolute favoriet onder hairstylisten! Met deze demi-permanente schuimkleuring creëer je snel, makkelijk en effectief kleur opfrissing, kleurcorrectie of kleur verfijning. Goldwell Colorance Soft Color is snel en gemakkelijk in gebruik, het heeft slechts 5 minuten inwerktijdnodig om de meest fascinerende kleurresultaten te creëren. Je gebruikt de Soft Color kleurschuim voor het volgende:

  • Zachte Tinten: dit is de snelste en mildste manier om kleuren uit te proberen en uiteindelijk te ervaren hoe het is met die haarkleur en of het je wel echt staat.
  • Kleur Verfrissing: begint je kleur te vervagen, mist het de glans die je haar had nadat je het net geverfd had? Gebruik dan de Goldwell Colorance Soft Color om je haar kleur op te frissen. Of je haar nou gewoon gekleurd met een eerdere spoeling, permanente haarkleuring of highlights, met de Soft Color creëer je weer leven in je haar en zal het glanzen als nooit te voren!
  • Kleur Correctie: valt je kleur net iets anders uit dan verwacht? Met de Goldwell Colorance Soft Color corrigeer je snel en gemakkelijk je kleur om zo de gewenste kleurresultaten te verkrijgen.

Waarom semi-permanente haarkleuring?


Semi-permanente haarkleuring zoals de Goldwell Colorance Soft Color is een haarkleuring die minder lang blijft zitten. Het wordt ook wel een niet permanente haarkleuring genoemd of een spoeling. Wil je je natuurlijke haar subtiel iets intenser maken, of wil je bepaalde accenten toevoegen dan is een semi-permanente haarkleuring de beste optie. Een semi-permanente haarkleur maakt je haar altijd donkerder dan het is, het zal je haar nooit oplichten! De kleuring blijft tot 6 wasbeurten goed zichtbaar in het haar en zal hierna langzaam vervagen. Een groot voordeel van de Goldwell Colorance Soft Color is dat het geen ammoniak en peroxide bevat, hierdoor raakt je haar niet beschadigd en blijft het er gezond uitzien. Een ander voordeel is dat je bij een semi-permante kleurspoeling geen uitgroei hebt, het vervaagd geleidelijkuit het haar.Gebruiksaanwijzing


De Soft Color is een schuimkleuring, je dient de bus dus alvorens gebruik goed te schudden. Gebruik bij het aanbrengen altijd handschoenen en neem de nodige maatregelen zodat de kleuring niet op je kleren/meubilair terecht komt. Was je haar met shampoo en maak het handdoekdroog, verdeel vervolgens je haar in secties en breng de mousse aan op het haar. Masseer de mousse van de aanzet tot de punten goed in en begin aan de volgende sectie tot je jouw gehele haar hebt gedaan. Kam het haar door en laat de kleurmousse 5-15 minuten intrekken (afhankelijk van de kleurintensiviteit die je wilt bereiken). Spoel de kleuring vervolgens uit met water, let op: niet nogmaals met shampoo! Heb je langer haar?, dan kun je een conditioner gebruiken bij het uitspoelen! Een busje Goldwell Colorance Soft Color bevat 125ml en is goed voor 5 tot 6 behandelingen(afhankelijk van je haarlengte en dikte).De 22 Soft Color nuances:


 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.