Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
CADEAU | Gratis product vanaf €25,-
Kleur

Kleur

Filters
×
Stylingsproduct
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Verzorging
Filter toepassen
Toepassing
Filter toepassen
Sterkte
Filter toepassen
Soort
  1. Kleuring
  2. Waterstofperoxide
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Kleur
Filter toepassen

Producten 1 tot 24 van 141 in totaal

Tonen als Grid Lijst
  1. Voeg toe aan verlanglijst Fanola No Yellow Incredible Foam 250ml
    € 21,78

Producten 1 tot 24 van 141 in totaal

Tonen als Grid Lijst

Fanola Haarverf

Het uitgebreide kleuraanbod van Fanola biedt altijd de juiste kleur voor jouw kleurwens. Dankzij de lange houdbaarheid en uitstekende grijsdekking is dit hét merk voor de professionele kapper. Daarnaast wordt het haar beschermd tijdens het kleuren, dankzij de meervoudige werking van Ginkgo Biloba. Er zijn drie verschillende kleurlijnen, namelijk de Fanola Cream Color lijn, Fanola No Yellow lijn en de Oxydanten.

 

Fanola Cream Color

Dankzij de meervoudige werking van de Ginkgo Biloba wordt het haar beschermd tijdens het kleuren. Het uitgebreide aanbod aan kleuren zorgt ervoor dat jij altijd de kleur vindt die bij jou past. Daarnaast biedt deze haarkleuring een uitstekende grijsdekking. Bekijk hier alle kleuren van de Fanola Cream Color lijn.  

 

Fanola No Yellow Color

Deze serie blondtinten heeft een ijswitte kleur. De kleuringen lichten het haar op en brengen tegelijk anti-geelpigmenten in om de warme gloed van het natuurlijke haar te neutraliseren. Alle kleuren van deze lijn zijn PDD-vrij.

 

Fanola Oxydanten

De Oxydanten van Fanola zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij de Fanola Cream Color lijn en de Fanola No Yellow lijn. De oxydanten hebben een aangename geur en worden verkocht in verschillende volumes.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina