Facebook Pixel
My Hair My Canvas

Alterna Verzorging My Hair My Canvas

5 product(en)

 1. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Alterna Canvas New Beginnings Exfoliating Cleanser 198ml
  € 29,90 Morgen in huis
 2. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Alterna Canvas Me Time Everyday Shampoo 251ml
  € 29,90 Morgen in huis
 3. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Alterna Canvas Me Time Everyday Conditioner 251ml
  € 29,90 Morgen in huis
 4. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Alterna Canvas More to Love Bodifying Conditioner 251ml
  € 29,90 Morgen in huis
 5. Voeg toe aan verlanglijst
  Vegan
  Alterna Canvas More to Love Bodifying Shampoo 251ml
  € 29,90 Leverbaar op 15-11-2021

5 product(en)

Alterna My Hair My Canvas

Bij Alterna Haircare geloven ze in de uitdrukking: “Haircare is self-care”. Om deze reden komen zij met de My Hair My Canvas lijn. Een lijn met hoogwaardige en veelzijdige producten die de dagelijkse haarverzorgingsroutine verandert in een echt moment voor jezelf!

Deze haarverzorgingslijn is gemaakt voor een maximale impact op de look & feel van het haar, maar met minimale impact op het milieu.

Alle producten hebben 100% veganistische formules en bevatten duurzaam ingekocht botanisch kaviaar. Daarnaast bevatten de producten een unieke samenstelling van plantaardige stoffen zoals waterlelie-extract, kokossuiker, witte houtskool, vijgcactus olie, Perliet en citroenschilextract.

Doordat de My Hair My Canvas producten van Alterna ook vrij zijn van sulfaten, ftalaten en synthetische kleurstoffen blijft er na gebruik niets anders over dan onmiskenbaar mooi en gezond haar!

De verpakkingen van de Alterna My Hair My Canvas producten zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic en zijn voorzien van zogenoemde twistopen & close-pompen, om zo de afval van plastic doppen te minimaliseren.

De producten zijn gemaakt om je intens te laten ontspannen en even weg te nemen uit het normale leven. Dit doen zij onder andere door gebruik te maken van heerlijke en luxueuze geuren. Zo creëer jij een echt wellness moment!

Creëer individuele en mooie looks met de producten van Alterna My Hair My Canvas. Natuurlijk verkrijgbaar bij Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina