Selecteer een verlanglijst
Abena

Abena

Filters
×
Producttype
 1. Handschoenen
Filter toepassen
Prijs
Filter toepassen
Maat
Filter toepassen
Kleur
Filter toepassen

5 product(en)

Tonen als Grid Lijst
 1. Voeg toe aan verlanglijst
  4% korting
  Abena Handschoenenhouder 56cmx16cmx12cm
  Abena Handschoenenhouder 56cmx16cmx12cm
  € 98,89 € 119,66 € 95,32 € 115,34
  € 115,34

5 product(en)

Tonen als Grid Lijst

Kappers-handschoenen Abena

Op zoek naar kappershandschoenen? Op Kapperskorting.com vind je een groot assortiment aan handschoenen voor kappers van het merk Abena. De wegwerphandschoenen van Abena zijn van uitstekende kwaliteit en poedervrij. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en in vinyl en nitril. Wij helpen je graag om de juiste handschoenen te kiezen. Hieronder lees je waarom je wegwerphandschoenen gebruikt en het verschil tussen vinyl handschoenen en nitril handschoenen.

Waarom gebruik je kappershandschoenen?

Handschoenen van Abena gebruik je als bescherming voor je handen. Bijvoorbeeld wanneer je aan de slag gaat met permanentvloeistoffen of haarverf. De wegwerphandschoenen van Abena voldoen aan alle richtlijnen en hebben het CE keurmerk zodat de veiligheid gegarandeerd wordt. Ook zijn de handschoenen poedervrij wat een vereiste is wanneer je werkt met chemicaliën.

Nitril handschoenen

Handschoenen van Nitril bieden de beste bescherming voor je handen. Ze zijn ontzettend sterk en gemaakt van synthetisch polymeer waardoor er weinig kans is op een latex allergie of een andere allergische reactie. Op deze manier werk je dus heel hygiënisch. Nitril handschoenen zijn voor eenmalig gebruik.

Vinyl handschoenen

Vinyl handschoenen bieden jou als kapper minder bescherming dan Nitril handschoenen. Ze kunnen namelijk sneller scheuren wanneer je met scherpe objecten werkt of lange nagels hebt. Houd hier dus rekening mee, vooral wanneer je aan de slag gaat met gevaarlijke vloeistoffen. Wel zijn vinyl handschoenen zacht en makkelijk aan te krijgen. Vinyl handschoenen hebben dus een comfortabel draagcomfort.

Wegwerphandschoenen kopen

Wil jij wegwerphandschoenen kopen? Met de kappershandschoenen van Abena weet je zeker dat je veilig werkt. Koop de handschoenen voordelig, makkelijk en veilig op Kapperskorting.com. Ook voor alle andere kappersbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina