Alle prijzen zijn exclusief BTW

Grijs haar

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Aflopend

RoosterLijst

29 per pagina

13 artikel(en)

Grijs haar om mee te stralen!

 

Grijs haar: of je het nu van jezelf hebt of het hebt laten verven, het goed verzorgen is een must om het te laten stralen. Je wilt niet dat je grijze haar een doffe gloed krijgt of zijn kleur verliest. Gelukkig zijn er verschillende Silver shampoos die je grijze haar laten stralen! Zo loop jij er altijd met een stralende coupe bij!

 

L'Oréal Silver Shampoo voor natuurlijk grijs haar

 

L'Oréal Silver Shampoo is speciaal voor natuurlijk grijs haar! Het zorgt voor een opfrissing zonder dat het gekleurd hoeft te worden. Wil je de warme geel- en kopertinten uit je haar verwijderen? Dan is deze zilvershampoo precies wat jij zoekt! Het Gloss Protect System waar deze shampoo mee is verrijkt, gaat ongewenste tonen tegen. Dankzij de aminozuren in de Silvershampoo vervaagt de kleur van het haar niet. Geniet van zilvergrijs haar dat straalt! Bestel de LOreal Silver Shampoo al met 50% korting!  

 

Schwarzkopf Igora Royal Absolutes SilverWhite

 

Creëer zelf prachtig zilvergrijs haar met de Schwarzkopf Igora Royal Aboslutes SilverWhite semi-permanente haarverf. Niet iedereen veroudert met haar dat prachtig grijs en stralend blijft. Daar kan de Schwarzkopf Igora Royal Absolutes SilverWhite een handje bij helpen. De grijze toon in je haar wordt opgefrist en het haar zal weer stralen!  Dus wil jij een natuurlijke uitziende grijze look, haar dat straalt en haar dat geen gele gloed uitstraalt? Dan is deze semi-permanente verf precies wat jij zoekt!

 

Grijs haar voor mannen!

 

Mannen vinden het vaak vervelend of gewoon niet mooi om met grijs haar rond te lopen. Ook willen ze niet allemaal hun haar verven bij de kapper. Speciaal voor deze mannen heeft Goldwell de oplossing: Men Reshade.

Deze semi-permanente kleuring zorgt voor een frissere en jongere uitstraling. De spoeling heeft slechts vijf minuten inwerktijd en je haar zal er natuurlijk uitzien. Niemand zal zien dat het geverfd is!  

 

Bestel vandaag je producten voor grijs haar nog voor 22:00 en ontvang ze morgen al in huis! En wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste acties en trends? Vergeet je dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!          

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.