Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

18 augustus 2016

Haarolie: eerste hulp bij pluizig haar!

De verwarming gaat weer aan met een droge lucht als gevolg. Thuis of op je werk; je wordt er de hele dag aan blootgesteld. Je huid en haar worden niet blij van droge lucht, je huid gaat jeuken en je haar springt spontaan in de pluis-modus. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om het […] Het bericht Haarolie: eerste hulp bij pluizig haar! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Föhn je korte coupe en creëer volume!

Sommige vrouwen met kort haar denken dat ze hun haar niet hoeven te föhnen. Het tegendeel is waar, zeker wanneer je je ergert aan een futloze coupe. Gebruik altijd een dot verstevigende mousse en verdeel dat over je handdoekdroge haar. Borstel het haar even door, zodat het product gelijkmatig verspreid wordt. Daarna pak je de […] Het bericht Föhn je korte coupe en creëer volume! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Inspiratie: sailor knot

Wie had gedacht dat de traditionele zeilknoop het ooit nog tot fashion statement zou schoppen? Bij Maison Martin Margiela zien we de modellen met heuse ‘sailor knots’ in het haar de catwalk afstruinen. Dit is weer een fun alternatief voor de traditionele invlecht en doet het ook goed als bruidscoupe! Google maar eens op zeilknoop […] Het bericht Inspiratie: sailor knot verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Beautytrend: Khaki groene oogmake-up

Zet ‘m bovenaan je wishlist: khaki groene oogmake-up is helemaal hot! Smoky eyes maak je dit seizoen met groene tinten en een vleugje bruin of koper. Mix diverse tinten groen met elkaar voor een 3D look, of kies voor een simpel lijntje boven het oog in khaki groen. Prachtig bij bruine of groene ogen, maar […]  

18 augustus 2016

Bescherm je haar tegen hitte

Vaak vergeten we het, maar het haar beschermen tegen hitte is van groot belang! Gebruik altijd een hitte beschermende spray of lotion, voordat je aan de slag gaat met een föhn of steiltang. Een hitte beschermend product legt een laagje om elke haarvezel, waardoor deze beter beschermd is tegen hoge temperaturen. Het gevolg is dat […]  

18 augustus 2016

Dit is dé truc voor een natuurlijke haarkleur

Heb je een belangrijk event zoals een bruiloft of een photoshoot op de agenda staan en wil je je haar hier speciaal voor laten kleuren? Doe dit dan zo’n twee weken voor de belangrijke datum. Op het moment suprême oogt je haarkleur het natuurlijkst, aangezien het dan al een paar millimeter uit heeft kunnen groeien. […] Het bericht Dit is dé truc voor een natuurlijke haarkleur verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Zo doe je een volle werkweek met 1 blowdry

Van goed geföhnd haar wil je langer plezier hebben dan één dag. Daarom geven we je tips hoe je met een goede blowdry tot wel een week kunt doen! Voor het slapengaan draai je je haar in twee lage knotjes of een lage staart. Zo behoud je het volume en een sexy slag in het […]  

18 augustus 2016

De Tangle Teezer: het perfecte schoenkadootje!

Ok, eigenlijk is ‘ie voor kerst, maar wij kunnen niet wachten om deze Tangle Teezer Compact Styler kersteditie in onze schoen te vinden! Superglamorous in glanzend hot pink! Stop hem in je tas, leg hem in de douche of gewoon op je kaptafel. De Tangle Teezer is je beste vriend waar het op het ontwarren van […] Het bericht De Tangle Teezer: het perfecte schoenkadootje! verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Mason Pearson: een oude rot in het vak

Vraag een top hairstylist naar zijn of haar favoriete borstel en het merendeel zal Mason Pearson noemen. Deze borstel van Engelse origine is een oude rot in het kappersvak en draait al decennia mee bij internationale toppers. Het kenmerkende rood-oranje rubberen onderstuk van de borstel is makkelijk schoon te maken en onverwoestbaar. De borstelharen zijn […] Het bericht Mason Pearson: een oude rot in het vak verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Test een nieuwe haarkleur met deze App

Altijd al benieuwd geweest naar hoe je eruit ziet als brunette, blondine, roodharige of elke kleur daar tussenin? Met de Hair Color App van Modiface check je in een paar seconden hoe diverse haarkleuren bij jouw gezicht staan. Een kwestie van de gratis App downloaden, een selfie maken met je smartphone, de lijnen rondom het […] Het bericht Test een nieuwe haarkleur met deze App verscheen eerst op Kapko Magazine.

18 augustus 2016

Flexibel haar dat in model blijft dankzij TIGI Flexi Head

Wie een visioen van Prinses Beatrix krijgt bij de gedachte aan haarlak, kan zijn of haar zorgen opzij zetten! Tegenwoordig zijn er veel flexibele haarsprays verkrijgbaar die het haar perfect in model houden en tegelijkertijd niet stijf of plakkering aanvoelen. Neem nu bijvoorbeeld TIGI Flexi Head Flexible Hold Hairspray. Dit fijne product zorgt ervoor dat het […]  

18 augustus 2016

Het geheim van mooie krullen: Babyliss MiraCurl

Hoe vaak je de tutorials van bekende beautybloggers ook na probeert te doen; die prachtige krullen mislukken bijna altijd! Maar vanaf nu niet meer, want met de handige stylingtool MiraCurl van Babyliss is het een fluitje van een cent en tover jij zelfs het meest steile haar om in een bos weelderige krullen! Hoe werkt […] Het bericht Het geheim van mooie krullen: Babyliss MiraCurl verscheen eerst op Kapko Magazine.