Zo leuk was

Ook dit jaar hebben wij alle bezoekers weer flink in de watten gelegd. Bij binnenkomst werd iedereen een warm welkom geheten door Jennifer en Sarah die klaar stonden met goed gevulde goodiebags. Elke tas was weer een verrassing en was voorzien van handige mini’s zoals een shampoo, haarspray en gel. Ook werden er invisibobble 's uitgedeeld en kregen de bezoekers een kortingscode t.w.v. 25 euro.

Iets verderop stond onze stand. Ook dit jaar was er weer van alles te doen! Bij de fotowand kon je samen met collega’s en vriendinnen op de cover van ons Haibu magazine. Je maakte vier keer kans op het winnen van een te gekke fiets en daarnaast stonden onze medewerkers klaar voor het beantwoorden van vragen of een gezellig praatje.

The Hair X-Perience stond in het teken van de laatste trends en technieken. Er werden verschillende demonstraties gegeven door bekende stylisten uit het kappersvak en er waren presentaties vol met tips en tricks voor de zelfstandig ondernemer.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde derde editie van The Hair X-Perience en vonden het ontzettend leuk om jullie te leren kennen! Heb jij ook een leuke foto gemaakt bij onze stand of ben jij één van de gelukkige winnaars van de Haibu fiets? Wij zijn benieuwd! Deel je een foto met ons? Tag @Haibu.

Lees hier meer over de verkiezing leukste kapper, kapsalon en zzp-kapper.

Een feestje bij onze stand

Om iedereen  een warm welkom te heten werden er bij de ingang grote shoppers uitgedeeld door Jennifer en Sarah. Er zaten leuke verrassingen in zoals een mini shampoo, een Invisibobble en een kortingscode te besteden op Haibu.

Iets verderop stond onze stand. Hier was van alles te doen! Je kon vier keer een fiets winnen, op de foto met je collega's, inspiratie opdoen of een gezellig praatje maken onze medewerkers. Wij vonden het ontzettend leuk om jullie te leren kennen en blij te maken.

 

Deel deze blog