Xelly Cabau van Kasbergen knipt lange lokken af

Groot nieuws! Meest bekende haarstyliste van Nederland - Xelly Cabau van Kasbergen - knipt lange lokken af. Dit was te zien op haar Instagram. Uiteindelijk bleek dit een ludieke stunt om haar nieuwste samenwerking met groothandel Haibu aan te kondigen. Hier zijn wij natuurlijk supertrots op!

Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly is al meer dan tien jaar haarstylist en visagist van bekende sterren als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis en Nicolette van Dam. Daarnaast verzorgt ze de visagie voor verschillende fotoshoots, heeft ze een aantal boeken op haar naam staan, geeft ze masterclasses en plaatst ze wekelijks een persoonlijke vlog of interessante tutorial op haar YouTube kanaal.

Om te zorgen dat ze altijd op tijd de juiste producten in huis heeft, shopt Xelly al haar professionele hair & beauty producten bij Haibu. Dat is niet voor niets! Haibu is namelijk dé online groothandel voor hair & beauty!

Haibu x Xelly

Speciaal voor alle klanten van Haibu gaat Xelly deze maand blogs schrijven. Hierin vertelt ze je ál haar tips & tricks, laat ze de leukse hairdo's zien en lees je alles over haar top 10 favorites op Haibu (verschijnt binnenkort)!

Alles voor hair & beauty

Bij ons vind jij, als professional of groot liefhebber van hair & beauty, het grootste assortiment professionele hair & beauty producten. Haibu is officieel leverancier van bekende A-merken als L’Oréal Professionel, Schwarzkopf Professional en Goldwell, en wij zijn constant bezig de nieuwste merken, lijnen en producten aan te sluiten. Dit doen we zodat jij altijd jouw favoriete merken en producten kunt shoppen!

Altijd op de hoogte met Haibu

Haibu houdt jou altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste merken en producten. Dit doen wij via onze social media kanalen, nieuwsbrief, wekelijkse blogs en onze vlogs op YouTube. Speciaal voor de professional hebben wij het PRO magazine; een magazine bomvol inspiratie, unieke PRO deals en tutorials met de beste tips & tricks. Zo weet je altijd wat er speelt!

Houd Haibu de komende tijd goed in de gaten voor nóg meer Xelly! Dit wil je niet missen!

Deel deze blog