Waar koop ik mijn kappersmusthaves?

Haibu zet de favorieten van 2020 op een rij!

Wat zijn nou échte kappersmusthaves? Wij vroegen het onze online account manager Annelien en trendwatcher Rosita. Lees snel verder en ontdek de producten die volgens hen écht niet mogen ontbreken in jouw salon!

GA.MA Föhn IQ Perfetto - Deze nieuwe föhn verdient zeker een plekje in onze lijst! De GA.MA Föhn IQ Perfetto is de lichtste föhn ter wereld en weegt nog geen 300 gram. Hierdoor ligt de föhn fijn in de hand, ideaal voor kappers dus! Het lichte gewicht verkleint ook de kans op overbelasting en lichamelijke klachten.

Curve-O kam original oranje - Nog zo'n toppertje voor professionals! Deze kam met ergonomisch design zorgt voor minder polswrijving, waardoor je soepeler te werk gaat. Dankzij de ronding in de kam volg je eenvoudig de natuurlijke lijn van de schedel.

Comair Waterspuit Aqua Power Grijs - Vind jij het ook vervelend dat je je waterspuit niet in alle posities kan gebruiken? Kies dan voor de Comair Waterspuit! Deze moderne waterspuit kan je in alle hoeken en posities gebruiken en heeft een auto-spray functie. Deze functie zorgt voor een continue en fijne verneveling met slechts één druk op de knop.

 

Om te knippen

Jaguar TCC Carecut 6 inch - Heb jij al een verwarmde schaar in de la liggen? Nee? Dan is de Jaguar TCC Carecut écht wat voor jou. Wanneer je knipt met de Carcut worden de haarpunten verzegeld en blijven de natuurlijke vochtigheids- en verzorgingssubstanties behouden. Het haar groeit hierdoor robuuster aan en op lang termijn wordt de haarkwaliteit verbeterd. Met deze schaar kun je je klanten dus nét een beetje extra service bieden! Je gebruikt de Jaguar TCC Carecut als een gewone schaar.

Sibel Boy 4 holster zwart - Niks zo vervelend als moeten zoeken naar je gereedschap. Met dit stylish holster heb je altijd alles bij de hand! Je kunt er 4 scharen in kwijt en daarnaast ook een aantal haarklemmen. De tas is gemaakt van mooi zwart imitatie crocoleer.

Kyone D45TL Coupe Linkshandig 6 inch - Speciaal voor de 'lefty's' onder ons! Je wilt natuurlijk een schaar hebben die lekker in de hand ligt. Daarom is een speciale linkshandige schaar geen overbodige luxe. Deze fijne coupe schaar heeft een ergonomisch model en pinksteun die voor een comfortabele kniphouding zorgen.

Kyone 780 Knipschaar 5.5 inch - Naast een coupe schaar mag natuurlijk ook een gewone schaar niet in je toolkit ontbreken! Deze Kyone schaar is één van de bestsellers op Haibu en dat is niet zonder reden! De schaar ligt soepel en licht in de hand waardoor je het langer volhoudt om aan één stuk door te knippen.

 

Om te kleuren

Comair Elektrische Verfmixer voor haarverf - Ben je het geklieder met losse verfbakjes zat? Dan is het tijd voor een elektrische verfmixer! Naast dat kleuringen mixen sneller en zonder moeite gaat, zorgt deze mixer dat het mengsel meer volume krijgt. Hierdoor kun je de kleuring makkelijker gebruiken én het bespaart tot wel 40% van je verf! Deze mooie mixer is dus een musthave in je salon.

Sibel Glass Style weegschaal - Geen kapper die zonder weegschaal kan toch? Met deze strakke weegschaal weeg jij zonder enige moeite je poeders en activators af. De glasplaat is gemakkelijk te reinigen en is zo gemaakt dat je verfbakje stabiel blijft staan.

Schwarzkopf Blond Me Instant Blush Steelblue - Gaat je klant liever voor een iets minder permanente kleuring? Pak dan eens de Schwarzkopf Blond Me Instant Blush in één van de drie trendy kleuren erbij! Met deze spray breng je prachtige highlights van pasteltinten aan in blond haar. De kleur blijft ongeveer 2 tot 3 wasbeurten zitten in het haar.

Voor in je salon

Barbicide Desinfectieflacon Dompelaar 1000ml - Het reinigen van je gereedschap kan een tijdrovend klusje zijn. Deze dompelaar is dan ook geweldige uitkomst! Het enige wat je hoeft te doen is je tools te dompelen in de Barbicide dompelaar met het Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel en 5 - 10 minuten later heb je weer steriel en schoon gereedschap. De 1 liter flacon is geschikt voor alle grotere instrumenten, gereedschappen, borstels en kammen.

Hairbuster Haarstofzuiger - Haar opvegen is niemands favoriete taakje, toch? Met deze Sibel haarstofzuiger maak je het jezelf een stuk makkelijker! Je veegt het haar bij elkaar naar de opening van de Hairbuster, die alle haren vervolgens opzuigt. Door het compacte model van de haarstofzuiger kan je hem gemakkelijk verplaatsen en ergens in een hoekje van de salon zetten.

Bob Tuo Sponshanddoek grijs - Geen kapper die zonder handdoeken kan! Deze Bob Tuo sponshanddoek zijn super comfortabel voor de klant en super gebruiksvriendelijk voor jou. Ze doen hun naam alle eer aan dankzij hun professionele kwaliteit: 100% kleurecht, krimpvrij en vormvast. Verkrijgbaar in 12 kleuren, waardoor er altijd wel een kleurtje bijzit die past bij jouw salon!

Welke producten zijn absolute musthaves voor jou? Laat het ons weten in de comments hieronder, of tag ons op social media met #kapperskorting!

Deel deze blog