Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

Tijd om easy fit te worden met FTPT25

Tijd om easy fit te worden met FTPT25
, 18/08/2016 In Algemeen

‘Sportscholen zijn zo duur!’
‘Het is me nu te koud buiten…’
‘Ik heb geen tijd om te sporten!’

Heb jij die smoesjes zelf al eens gebruikt om niet te hoeven sporten? Vanaf nu niet langer, want er is een trainingsprogramma waardoor je geen excuus meer hebt om niet fit te zijn!

FTPT25 is opgericht door Fabian Touw, de bekende personal trainer die ook een bijdrage levert aan het programma Obese met Wendy van Dijk. Het is een fitnessprogramma, waarbij je alleen jezelf + 25 minuten van je tijd nodig hebt.

Hoe? Nou zo:
Wanneer je je aanmeld, krijg je toegang tot verschillende work-outs en voedingsadviezen. De eerste maand kun je het gratis proberen en daarna kost het een fractie van wat een sportschool kost! De trainingsvideo’s duren slechts 25 minuten, die steeds een stapje hoger gaan. Zo kom je in no-time in shape en verbeter je je conditie. Er zijn speciale programma’s voor na je bevalling of voor wie er flink tegenaan gaat en killer abs wil krijgen! Je kan de work-outs doen waar en wanneer je maar wilt, ’s ochtends vroeg, tijdens het slaapje van je kindje, op vakantie, noem het maar op. Jij hebt de controle!

Wat vind jij van deze nieuwe fitness-trend?

Het bericht Tijd om easy fit te worden met FTPT25 verscheen eerst op Kapko Magazine.

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina