The NEW box Februari is er!

Meet The NEW box Februari!

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe box vol met de nieuwste en leukste hair- en beautyproducten! Wij hebben de beste en nieuwste producten voor jou samengesteld in een voordelige NEW box. Je shopt producten t.w.v. €82,40 voor slechts €39,95. Je bespaart nu €42,45. Er zitten weer vijf fantastische producten in The NEW box Februari! Benieuwd? Lees snel verder...

Wat zit er in The NEW box Februari?

Comair Reishaardroger roze 900-1100W - Deze Comair haardroger is een nieuwe föhn op de markt. Deze föhn in een leuke, roze kleur kun je gemakkelijk mee kan nemen op reis. Het kleine formaat scheelt gewicht en bagageruimte, hoe handig is dat! Een echte Must-Have dus voor leuke vakanties! 

Biosilk Silk Therapy 167ml - Zijdezacht haar is met Biosilk Silk Therapy zo gecreëerd. Een paar druppeltjes is al genoeg voor een geweldige, zachte look. Dit serum zorgt voor zacht, glanzend, soepel vallend haar en is geschikt voor alle haartypen. Het kalmeert het haar en bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Bevat geen ammoniak. 

Chi Rose Hip Oil Protecting Shampoo 340ml - De CHI Rose Hip Oil Protecting Shampoo is een fantastische shampoo speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Met deze shampoo reinig je het haar op een milde wijze, waardoor je kleur en intensiteit optimaal behouden blijft. Het bevat natuurlijke en voedende ingrediënten, zoals Rozenbottelolie, vitamine C en antioxidanten. Deze zorgen voor het verminderen van kleurverlies, verhogen levendigheid en geven het haar een mooie glans.

Invisibobble With Love Foggy Nights 3st. - De Invisibobble collectie is uitgebreid met de Invisibobble With Love collectie die bestaat uit 4 trendy lieve kleuren. In deze box zit de kleur Foggy Nights. Dit revolutionaire elastiekje is zeer gemakkelijk in gebruik en is zo ontwikkelt dat het geen afdruk achterlaat in je haar, dit komt doordat de Invisibobble de vorm van een telefoondraad heeft.

Goldwell Goldenspray 400ml - De Goldwell Goldenspray 400ml is waarschijnlijk één van de bekendste producten uit het assortiment van Goldwell. Deze haarspray is namelijk geschikt voor alle haartypes. De lichtgewicht spray is geschikt voor zowel fijn als dik haar en houdt het haar langer in model dan gebruikelijk. Daarnaast is de hairspray eenvoudig in gebruik én daardoor de Goldenspray stelt nooit teleur! 

Treat yourself en bestel The NEW box t.w.v. €82,40 voor slechts €39,95! Dat wil je toch niet missen? Veel shopplezier!

Pssst: ben je een professional? Dan hebben we speciaal voor jou The NEW box PRO! Net zo scherp geprijst als The NEW Box, maar dan met de allernieuwste professionele producten. Laat je inspireren en ontdek nieuwe merken!

Deel deze blog