Oolaboo winnaar bij de Dutch Beauty Award!

Ieder jaar organiseert de vereniging Experts of Beauty de Dutch Beauty Award. Dit is de meest felbegeerde Beautyprijs van Nederland! De beste, mooiste en meest originele cosmeticaproducten worden beoordeeld en gejureerd, waarna de winnaars worden bekroond met de Dutch Beauty Award! In totaal doen er zo’n 200 producten mee in 25 verschillende categorieën.

Digitale ceremonie

Vanwege Corona werd dit jaar de Dutch Beauty Award uitreiking in een iets ander jasje gestoken. De uitreiking vond niet plaats tijdens een gala-avond, maar de ceremonie was geheel digitaal, via een besloten livestream. De awards zijn geheel in stijl, en uiteraard op passende afstand, bezorgd bij alle winnaars.

And the winner is…

Ook bij Oolaboo mochten ze op 7 september 2020 een award in ontvangst nemen. Zij wonnen namelijk de eerste prijs in de categorie ‘Made in NL’, een categorie waar uitsluitend in Nederland geproduceerde cosmeticamerken aan mee mogen doen.

Het juryrapport was niets dan positief!:

“Altijd mooi, de innovaties van dit oerhollandse merk. Een merk dat meer erkenning verdient door de duurzame insteek en mooie look & feel van de werkzame producten. Vegan, heel fijn, luxe en prachtig: precies de redenen dat Oolaboo de award wint met Skin Defense DNA protective program.”

Namens Haibu willen wij Oolaboo dan ook van harte feliciteren met het winnen van de Dutch Beauty Award Made in NL!

Over Oolaboo

Oolaboo is een vegan merk, waarbij de producten bestaan uit doordachte combinaties van topkwaliteit grondstoffen. De producten zijn ontwikkeld met de meest recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van haar- en huidverzorging. De productie van de Oolaboo producten gaan volgens de strengste kwaliteitseisen onder het toezicht van apothekers. Alle producten van Oolaboo zijn 100% vrij van parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten. Alle potten en flacons van Oolaboo zijn gemaakt van verantwoordelijk kunststof (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord, omdat dit milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is.

Oolaboo Skin Defense DNA Protective Program

Kan jouw huidje wel wat extra bescherming gebruiken tijdens de warme zomermaanden? Dan zijn de producten van Oolaboo Skin Defense DNA Protective Program voor jou weggelegd. Deze heerlijke verzorgingsproducten zorgen ervoor dat jouw huid voor, tijdens en na het zonnen de beste verzorging en hydratatie krijgt om zo vroegtijdige huidveroudering, huidirritatie en huidontstekingen te voorkomen. Ontdek deze award-winning verzorgingslijn nu op Haibu!

Shop Oolaboo nu bij Haibu

moma-heart
Oolaboo Skin Defense DNA Recovering Post Exposure Balm 200ml
5%
(€ 68,87   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

moma-vegan moma-heart
Oolaboo Eco Shampoo Bar 70gr
(€ 16,98   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Oolaboo Blushy Truffle Brilliant Platinum Hair Bath 250ml
5%
(€ 46,13   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

moma-vegan moma-heart
Oolaboo Bouncy Bamboo Stretchy Fibre Paste 100ml
5%
(€ 37,23   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Oolaboo Blushy Truffle Color Preserve Anti-Aging Hair Bath 250ml
5%
(€ 45,07   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Deel deze blog