Ontdek de Varis IQ Prof Dryer: de perfecte föhn voor langdurig professioneel gebruik!

Ontdek de Varis IQ Prof Dryer: de perfecte föhn voor langdurig professioneel gebruik!

Maak kennis met de nieuwe generatie föhn: de Varis IQ Prof Dryer. Deze föhn ziet er niet alleen super mooi uit, maar is ook nog eens super handig in gebruik. Het is namelijk de lichtste haardroger ter wereld! De perfecte föhn voor langdurig professioneel gebruik.

Varis IQ Prof Dryer

De Varis IQ Prof Dryer is de heruitvinding van de föhn. Deze föhn heeft een impactvol design en is ontworpen om het musculoskeletale systeem van professionals niet te vermoeien. De föhn weegt slechts 294gram en is hiermee de lichtste professionele haardroger ter wereld.

Intelligente, digitale borstelloze motor

De IQ Prof Dryer heeft een intelligente, digitale borstelloze motor met een motorsnelheid van 110.000 tpm. Vergeleken met een DC-motor gaat een borstelloze motor veel langer mee. Ook stoot deze motor minder koolstofdeeltjes uit en verbruikt hij minder energie dan een DC-motor. Een borstelloze motor draagt tevens bij aan het verkorten van de droogtijd en is ontzettend geluidsarm, slechts 78dB. Perfect dus!

Interface met digitale besturingstechnologie

De föhn heeft 3 blaassnelheden, 3 temperatuurstanden en een Cool Shot-knop die, dankzij de interface met digitale besturingstechologie, gemakkelijk zijn in te stellen en af te lezen.

De Varis IQ Prof Dryer wordt geleverd inclusief 2 smalle blaasmonden en 1 diffuser.

Is dit niet de haardroger die je zoekt? Bekijk dan ook eens de andere tools van Varis op Haibu!

Deel deze blog