Masterclasses van Xelly Cabau van Kasbergen

Onlangs maakte Xelly Cabau van Kasbergen in één van haar vlogs bekend dat ze weer masterclasses gaat geven. In het verleden heeft Xelly al vaker masterclasses gegeven. Deze waren zo’n groot succes, dat ze hier nog steeds veel vraag naar kreeg. Om aan deze vraag te voldoen komt ze binnenkort met nieuwe masterclasses. Wij zijn super enthousiast!

Wie is Xelly Cabau van Kasbergen?

Xelly is visagist en haarstylist en zorgt er al meer dan tien jaar voor dat menig BN’er, als haar zus Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie Meis en Nicolette van Dam, voorzien worden van de mooiste looks. Ook verzorgt ze de visagie voor verschillende fotoshoots en heeft ze een aantal boeken op haar naam staan, waarin ze alles vertelt over huidverzorging, make-up, haarstyling en andere beauty onderwerpen. Daarnaast heeft ze een populair YouTube kanaal waarop ze iedere week een persoonlijke vlog of een leerzame tutorial plaatst.

Masterclasses van Xelly

Xelly heeft in het verleden al vaker haar beautysecrets gedeeld tijdens haar masterclasses. Deze masterclasses waren altijd ontzettend populair en dat is niet voor niks! Wie wil er nou niet alles leren van dé visagist van de sterren!?

De vraag voor nieuwe masterclasses is groot! Daarom komt Xelly binnenkort met nieuwe masterclasses. En dat wil jij absoluut niet missen!

Leer van een PRO!

Tijdens haar masterclasses neemt Xelly je mee in de wondere wereld van visagie en/of haarstyling en presenteert ze de laatste trends. Welke look past het beste bij de vorm van het gezicht? Hoe benadruk je de sterke punten? Hoe breng je de make-up het beste aan of op welke manier style je het haar het best? Xelly geeft tips en tricks op beautygebied waarna je als deelnemer, onder begeleiding van Xelly, zelf aan de slag kunt gaan met nieuwe technieken. Zo leer je alles over de perfecte look!

Blijf up-to-date

Als hair & beauty professional is het super belangrijk om up to date te blijven, zodat jij jouw klanten altijd de beste service kunt bieden. Haibu biedt een groot en divers aanbod aan trainingen en workshops aan, om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te perfectioneren. Je gaat gegarandeerd met nieuwe kennis naar huis!

De trainingen vinden plaats in het Haibu Experience Center, in het hart van Amersfoort, en worden gegeven door professionals uit het vak. Met de trainingen van Haibu ben je nooit uitgeleerd! Ontdek ons volledige cursus aanbod op Haibu.

Let op: Deze foto is genomen vóór Corona.

Trainingen & Corona

Uiteraard zorgen wij er voor dat jij te allen tijde veilig kunt deelnemen aan onze trainingen. Wij houden ons aan de algemene richtlijnen van het RIVM en er zijn extra hygiënemaatregelen genomen. Zo zijn er desinfectiezuilen geplaatst en hebben wij gratis mondkapjes beschikbaar voor jou en eventueel je model.

Wacht niet langer en ontwikkel jezelf! Ontdek ons volledige cursus aanbod op Haibu.

Deel deze blog