Van klassiek tot modern: dit zijn de meest gewilde mannen kapsels!

Van klassiek tot modern: dit zijn de meest gewilde mannen kapsels!

De laatste jaren zijn mannenkapsels steeds belangrijker geworden. Of je nu een ervaren kapper bent of net begint, het is essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken voor mannenkapsels. Het draait allemaal om het creëren van de perfecte look voor heren!

Hieronder vind je de meest gewilde mannen kapsels van dit moment.

Klassiek mannenkapsel

Een klassiek mannenkapsel gaat nooit uit de mode. Dit is dan ook één van de meest gewilde mannen kapsels. Denk aan de tijdloze scheiding met kortere zijkanten en een nette, strakke look bovenop. Dit kapsel is perfect voor formele evenementen, zakelijke bijeenkomsten of gewoon voor een verzorgde uitstraling in het dagelijks leven.

Undercut kapsel

Het undercut kapsel is razend populair onder mannen van alle leeftijden. Bij dit kapsel worden de zijkanten en achterkant van het haar kort geschoren, terwijl het haar bovenop langer blijft. Het resultaat is een stoere, moderne look die veelzijdig genoeg is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Foto: instagram.com/hayden_cassidy

Baard en kapsel combinatie

Voor mannen die hun stijl willen versterken, is de combinatie van een goed kapsel met een verzorgde baard populair. Of het nu gaat om een stoppelbaard, een sikje of een volle baard, een goede baard-kapselcombinatie kan het uiterlijk naar een hoger niveau tillen.

Foto: instagram.com/hayden_cassidy

Fade kapsel

Een fade kapsel is een geweldige keuze voor mannen die een moderne uitstraling zoeken. Bij dit kapsel wordt het haar geleidelijk korter van boven naar beneden, waardoor een vloeiende overgang ontstaat. De variaties, zoals de lage fade, middelhoge fade en hoge fade, bieden je als kapper de mogelijkheid om de perfecte look te creëren voor elke klant.

Foto: instagram.com/spukthebarber

Lang haar voor mannen

Steeds meer mannen kiezen ervoor om hun haar langer te laten groeien. Lang haar kan een coole, nonchalante uitstraling creëren, vooral wanneer het goed wordt verzorgd. Als kapper kun je je klanten adviseren over stijlvolle opties, zoals een paardenstaart, man bun of gewoon los lang haar, afhankelijk van hun persoonlijke smaak en haarverzorgingsbehoeften

Haarproducten voor mannen kapsels

Bij Haibu begrijpen we dat kapsels voor mannen divers en persoonlijk zijn. Daarom bieden we een breed scala aan producten en stylingtools om je te helpen het gewenste kapsel te bereiken. Of je nu op zoek bent naar haarverzorgingsproducten, stylinggels of professionele tondeuses, wij hebben alles wat je nodig hebt voor mannen

Deel deze blog