Limited Edition: Steampod x Karl Lagerfeld

Vier de veelzijdige Franse stijl met deze Limited Edition Steampod x Karl Lagerfeld! Jouw favoriete stylingtool is nu tijdelijk verkrijgbaar een ander jasje. Niet een one-size-fits-all, maar een tool met een unieke en stijlvolle look die de stijl en avant-garde geest van L’Oréal Professionnel en Karl Lagerfeld combineert.

Haar in beweging

Met de Steampod creëer je de meest uiteenlopende looks – van krullend tot golvend tot steil. Vandaar het motto van deze Limited Edition Steampod “Haar in beweging”. Onder dit motto vieren L’Oréal Professionnel en Karl Lagerfeld de veelzijdigheid van de typische Franse stijl in plaats van de one-size-fits-all benadering.

De twee iconische merken, waarvan bij beide de roots in Parijs liggen, hebben zich laten inspireren door de moeiteloze, chique en brutale kant van de typisch Parijse stijl. Dit zie je terug in het nieuwe ontwerp van de Steampod.

Nieuw ontwerp

De Steampod 3.0 heeft een dunner en lichter ontwerp in een chique diepzwarte kleur. Doordat het waterreservoir is geïntegreerd in het apparaat, maakt dit de Steampod nog makkelijker in gebruik. Dit reservoir gaat tot wel 192 meter haar mee, zonder dat deze opnieuw gevuld hoeft te worden.

De constante stoomtoevoer en de ingebouwde kam zorgen voor een egaal resultaat. Daarnaast zorgt dit voor een 2x sneller en 2x soepeler resultaat, zelfs bij lagere temperaturen, vergeleken met een gewone stijltang!

Het ronddraaiende snoer zorgt er voor dat jij de Steampod zonder problemen kunt gebruiken en geeft jou alle vrijheid om de meest creatieve looks te creëren.

Ontdek de kracht van stoom

Met de Steampod creëer je voor ieder haartype een langdurige look met een natuurlijke valling. Doordat de Steampod het haar stijlt door middel van stoom wordt de haarkwaliteit niet in gevaar gebracht en treed er tot 78% minder haarbeschadiging op. Het haar voelt zacht aan en krijgt een directe glans. De Steampod maakt het haar 2x zo snel glad en zacht vergeleken met een gewone stijltang, dit allemaal dankzij de kracht van stoom!

Creëer de meest uiteenlopende looks

Laat jouw fantasie de vrije loop! Ga van een golvende look, naar een steile look en weer terug naar jouw natuurlijke stijl. Met de Steampod 3.0 creëer je het allemaal!

Ga van golven, naar steil en weer terug naar jouw natuurlijke stijl.

Voor het beste resultaat gebruik je natuurlijk de producten van L'Oréal Steampod!

Shop nu snel jouw Limited Edition Steampod x Karl Lagerfeld bij Haibu en laat ons zien welke looks jij hebt gecreëerd! Deel het hieronder in de comments of via #kapperskorting op Instagram of Facebook.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Deel deze blog