Krullen en kroeshaar? Ontdek Kérastase Curl Manifesto

Krullen en kroeshaar? Ontdek Kérastase Curl Manifesto

Krul en kroeshaar zijn prachtige haartypes maar ook het meest veeleisende haartype. De producten van Kérastase uit de lijn Curl Manifesto maken het makkelijker het haar te stylen en geven het haar precies wat het nodig heeft.

Waarom Curl Manifesto?

De hoofdhuid van mensen met krullen is vaak droog. Een droge hoofdhuid kan problemen opleveren zoals uitdroging en irritaties.

Daarom heeft Kérastase een nieuwe lijn uitgebracht: Curl Manifesto. Dit is de ultieme professionele verzorging voor elk type krul. De producten bevatten hydraterende manuka-honing en cement-ceramide. Dit zorgt voor hydratie, definitie en geeft kracht. Met mooie, gezonde en veerkrachtige krullen als resultaat. Alle voordelen op een rijtje:

Kérastase Curl Manifesto heeft veel voordelen. Eén van de balangrijkste is dat het geschikt is voor krullen en kroes haar. Ook zijn de producten vrij van sulfaten, parabenen en minerale olie.

Meer voordelen

  • Verbetert krulvorming
  • Geeft volume
  • Bevordert een gezonde hoofdhuid
  • Stimuleert de haargroei
  • Maakt het haar niet zwaar

Gebruik het ook als CG-methode!

Omdat de producten van Curl Manifesto speciaal voor krullend en kroes haar zijn, kan je een aantal van deze producten ook perfect gebruiken bij de CG-methode. Deze producten zijn helemaal CG-proof:

De Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur is een crèmige shampoo doordrenkt met Manuka Honing en Cement-Ceramide. Na gebruik van Curl Manifesto Bain voelt het haar verfrist en licht aan en is het krulpatroon aanzienlijk verbeterd.

Scherpste prijs moma-heart
Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur 250ml
(€ 23,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Kerastase Curl Manifesto Huile Sublime Repair is een veelzijdige olie die in verschillende stappen tijdens de haar- en hoofdhuidverzorgingsroutine kan worden gebruikt.

Scherpste prijs moma-heart
Kérastase Curl Manifesto Huile Sublime Repair 50ml
(€ 41,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Kerastase Curl Manifesto Gelee Curl Contour is een gelcrème met krulversterkende eigenschappen. Ideaal om krullen meer veerkracht en definitie te geven.

Scherpste prijs moma-heart
Kérastase Curl Manifesto Gelee Curl Contour 150ml
(€ 29,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale van Kérastase is een dagelijkse hydraterende behandeling voor elk type krul. De formule bevat Manuka Honing en Cement-Ceramide. Het haar wordt diep gevoed en de definitie en elasticiteit van de krullen worden verbeterd, zonder het haar te verzwaren.

Scherpste prijs moma-heart
Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale 150ml
(€ 29,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Curl Manifesto hair routine

1. Maak het haar nat en verwijder overtollig water. Breng vervolgens een ruime hoeveelheid Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur aan op het haar. Voeg water toe en laat de shampoo emulgeren. Masseer de hoofdhuid met de vingertoppen om zo onzuiverheden te verwijderen. Grondig uitspoelen.

2. Neem hierna een ruime hoeveelheid van de conditioner, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Verwijder overtollig water uit het haar en breng daarna de Curl Manifesto Fondant Hydratation aan. Verdeel het product vanaf de punten naar boven en masseer het in het haar. Laat 3-5 minuten inwerken, emulgeer en spoel daarna grondig uit.

3. Gebruik het Kérastase Curl Manifesto Masque één keer per week of na elke shampoobeurt. Neem een ruime hoeveelheid van het masker, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Breng aan op vochtig haar. Verdeel het haarmasker gelijkmatig terwijl je het haar ontwart met je vingers of gebruik een kam met brede tanden. Masseer het product in op de lengtes en punten van het haar. Voeg een beetje water toe en laat het emulgeren. Laat 5 minuten inwerken voor een lichte voeding of 30 minuten voor een diep herstel. Emulgeer en spoel grondig uit.

4. Gebruik Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu de dag nadat je het haar hebt gewassen met de Curl Manifesto routine. Spray en vernevel door droog haar om krullen weer te doen opleven en veerkracht en hydratatie terug te brengen.

Scherpste prijs moma-heart
Kerastase Curl Manifesto Refresh Absolu 190ml
(€ 29,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Tips voor het gebruiken van de Kérastase Curl Manifesto Huile Sublime Repair:

  • Leave-in: verdeel 1-2 pompjes over gewassen nat of handdoekdroog haar. Gelijkmatig verdelen. Kneed het haar om de natuurlijke vorm van de krul te stimuleren. Föhn het haar met een diffuser of laat het aan de lucht drogen.
  • Gebruik als hoofdhuid conditioner: verdeel het haar in secties om de hoofdhuid zichtbaar te maken. Masseer vervolgens 1-2 pompjes Huile Sublime Repair zachtjes in de hoofdhuid.
  • Gebruik als pre-shampoo behandeling: breng 1-2 pompjes aan op droog haar. Laat het ten minste 5 minuten inwerken. Spoel het daarna grondig uit wanneer je het haar wast.

Scherpste prijs moma-heart
Kérastase Curl Manifesto Huile Sublime Repair 50ml
(€ 41,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog