Incoming: New Trends! Dit zijn dé haartrends voor 2020

Kleur trends

Trend #1: Raspberry Bourbon

Bij de Raspberry Bourbon kleurtrend is de basis een warm-bruine balayage. Deze wordt opgelicht met rode accenten die subtiel overlopen in de bruine lokken. De warme kleuren laten je gezicht oplichten in deze koude maanden en zorgen voor een fijn winter gevoel! Hoe rood je je coupe wil hebben, mag je natuurlijk zelf bepalen, maar zorg dat je voorbereid naar je kapper gaat: Neem foto's mee van wat je mooi vindt!

 

Trend #2: Cinnamon Swirl

Ken je die kaneelbroodjes? Met zo'n mooie spiraal van kaneel en afgemaakt met glazuur? Als je daar van houdt, hebben wij goed nieuws voor je! Cinnamon Swirl is namelijk helemaal hip in 2020. Deze look is een lichtere tegenhanger van de Raspberry Bourbon trend, en past bij alle seizoenen van het jaar!

  

Trend #3: Silver Blonde

Deze koele blond tint is perfect als je net wat anders wilt met je haar, maar volledig zilver een stap te ver is. Silver Blonde is modern en geeft je traditionele blonde coupe een boost!

Belangrijk bij deze kleur is dat je het haar (en daarmee de kleur) goed onderhoudt met een goede zilvershampoo.

 

Trend #4: Warm Blonde

Hoewel koele blond tinten een hit blijven het komende jaar, is ook een warme blonde look helemaal hip and happening!

Draag jij graag gouden sieraden? Dan staat deze kleur je waarschijnlijk prachtig!

Trend #5: Shadow Roots

Deze trend is ideaal als je niet om de paar weken bij de kapper wil zitten. Shadow roots zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk! En dan vooral als de kleur van de roots dicht bij je eigen haarkleur ligt. De naam zegt het al: de aanzet is donkerder geverfd dan de rest van je haar. Dat creëert - jawel - een schaduw en zorgt voor een nonchalante look.

Houd jij wel van een wat gedurfdere look, ga dan voor shadow roots in een kleurtje! Kies een mooie pastel tint of ga juist voor een felle kleur, opties genoeg...

Shadow Roots kun je ook heel mooi combineren met trend #3 Silver Blonde!

Trend #6: Twilighting

Nee, we hebben het niet over die films met vampiers. Twilighting is een manier van verven waarbij verschillende technieken worden gecombineerd. Het is een mix van een balayage met babylights, waardoor je een mooi, natuurlijk resultaat krijgt. Deze look is vooral geschikt voor brunettes. Het resultaat is dan ook een bruine tint, met een warme basis en gouden accenten.

Trend #7: Blunt Bob

De Bob was in 2019 overal! En dat is in 2020 niet anders. Wil je de standaard bob helemaal up-to-date maken? Ga dan voor de blunt bob!

De blunt bob is niet zo gepolijst en zorgt daarmee voor een nonchalante look. Is deze versie te kort voor jou? Blijf dan vooral doorlezen, want ook de lob is niet meer weg te denken uit de haarwereld. 

Trend #8: Modern Shag

De shag is helemaal terug van weg geweest! Deze gelaagde look zorgt voor veel volume en textuur in je kapsel. Het is een kapsel dat praktisch iedereen staat en er goed uit ziet bij zowel kort, als langer haar.

Trend #9: Bangs

Kort, lang, curtain: alles kan met de pony! Bangs blijven ook in 2020 een enorme hit. Met alle verschillende stijlen zit er vast een variant bij die jou goed staat!

 

 

Trend #10: The Lob

Last but not least: de long bob, oftewel de lob! Perfect als je een boblijn wel heel mooi vindt, maar ook gehecht bent aan je langere haar. Chique, mooi in elke kleur en makkelijk te onderhouden!

Pssst: Wist je dat Haibu een groot en divers aanbod trainingen heeft voor kappers? Voor veel van deze trends hebben we trainingen beschikbaar. Dus wil jij je skills uitbreiden of verbeteren? Neem dan snel een kijkje op onze educatiepagina!

Geïnspireerd geraakt? Onze klantenservice staat 7 dagen per week klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten! Welke trend ga jij proberen?

Deel deze blog