Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

Embrace the gold

Embrace the gold
, 30/11/2018 In Algemeen

Embrace the gold

De sprankelende feestlook bestaat dit jaar voornamelijk uit gouden producten. Deze producten zijn onderdeel van het bestaande Make-up Studio assortiment, maar staan dit najaar in de spotlight!

Ogen

Highlight

Breng de Lumière Highlighting Powder Mystic Desert aan en bouw de gewenste intensiteit op. De perfecte plekken voor plaatsing van deze buitengewone shine zijn; de jukbeenderen, de cupidoboog, het puntje van de neus, de binnenste ooghoeken en zelfs op de sleutelbeenderen en decolleté.

Lippen

  • Breng de Lipgloss Supershine Gold aan over een lipstick voor een betoverend e?ect of breng alleen de lipgloss aan voor een geweldige shine.
  • Voeg een subtiel metallic randje toe aan de bovenlip voor een verrassend e?ect met de Eye Definer Gold.

''Embrace the gold in a way no one else can''

Aanvullende producten

Naast de producten uit de kerstcollectie zijn er aanvullende Make-up Studio producten gebruikt om de look af te maken.

Basis

Voor het creëren van een blank canvas zijn producten gebruikt die de huid egaliseren, maar ook kleur en vorm geven. Vanuit hier kan verder worden gewerkt aan de uiteindelijke make-up look.

Ogen

Oog make-up is niet klaar zonder perfect gevormde wenkbrauwen, winged eyeliner en volle wimpers. Deze elementen zorgen voor de finishing touch!

Voldoende inspiratie opgedaan? Mooi! Deze make-up look is namelijk perfect voor de feestdagen! Bekijk hier het volledige assortiment van Make-up Studio om de look een eigen twist te geven.

Tot de volgende blog!

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina