Dit zijn de beste alternatieven voor de Dyson Supersonic föhn!

Dit zijn de beste alternatieven voor de Dyson Supersonic föhn!

De Dyson Supersonic föhn is ontzettend populair! Helaas hangt er ook een aardig prijskaartje aan deze haardroger. Op Haibu shop jij de beste alternatieven voor de Dyson Supersonic. In deze blog lees je welke föhns dat zijn!

Eén van de populairste föhns van dit moment is de Dyson Supersonic. Voor iedereen die opzoek is naar een net zo goed, maar goedkoper alternatief, hebben wij de volgende haardrogers geselecteerd.

De föhn is zonder twijfel de meest gebruikte hitte stylingtool in de salon! Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een professioneel exemplaar met een lange levensduur. Met ons uitgebreide aanbod aan föhns en alle andere stylingtools van topmerken is er ook voor jou een perfecte keuze! Benieuwd naar al onze andere föhns? Ontdek hier ons gehele assortiment!

Wat zijn de beste alternatieven voor de Dyson Supersonic?

Unseen Realities Föhn Zwart

Exclusief moma-heart
Unseen Realities Föhn Zwart
(€ 274,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Op zoek naar een handige, modieuze en professionele haardroger? Zoek dan niet verder! De Unseen Realities Föhn is dé föhn van dit moment. Deze haardroger is lichtgewicht en opvouwbaar, super handig om waar dan ook mee naartoe te nemen! De Unseen Realities Föhn heeft een vrij draaibaar mondstuk in magneetstijl, waardoor een snelle luchtstroom kan worden geproduceerd om het haar snel te drogen én te voldoen aan de stylingbehoeften.

Tijdens het gebruik maakt de föhn gebruik van double overheat protection, dit betekent dat de haardroger de temperatuur 40 keer per seconde meet en de hitte reguleert. Hierdoor wordt hittebeschadiging tegengegaan en de glans van het haar beschermd. Tevens is er gekozen voor Ionische technologie, wat vele voordelen heeft. Het zorgt voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de haarkleur niet wegvaagt en zorgt er tevens voor dat de hoofdhuid wordt gereinigd, waardoor de optimale condities worden gecreëerd om het haar te laten groeien. Ideaal voor in iedere salon!

De Unseen Realities Föhn wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken:

  • Een smal mondstuk
  • Een breed mondstuk
  • Een diffuser

CHI LAVA Dryer Zwart/Rood

moma-heart
CHI LAVA Dryer Zwart/Rood
9%
(€ 171,80   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De CHI LAVA Dryer is, net als de Dyson Supersonic, een compacte en lichtgewicht föhn. De föhn heeft een keramisch verwarmingselement dat geïmpregneerd is met vulkanische lava. Deze combinatie zorgt voor een zachte en consistente warmte en maakt dat het haar op een lagere temperatuur gestijld kan worden. Het resultaat is glad, glanzend en minder beschadigd haar!

De CHI LAVA Dryer wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken:

  • Een smal mondstuk
  • Smoothing Comb
  • Een diffuser

Diva Pro Intenso Black

Ondanks dat de Diva Pro Intenso Black zo klein is, doet deze föhn geen concessies aan kracht en finesse. De haardroger is perfect uitgebalanceerd waardoor je van extreem veel comfort geniet tijdens het gebruik.

De Diva Pro Intenso Black heeft 3 warmtestanden, 2 blaassnelheden, een True Cold Shot knop en een speciale IonicJet. Hierdoor creëer jij de meest perfecte, gladde finish bij ieder haartype!

Ook wordt de haardroger geleverd met een UK/EU-stekker. De UK-stekker kan eenvoudig worden losgeschroefd zodat je de EU-stekker kunt gebruiken.

De Diva Pro Intenso Black wordt geleverd met een smal mondstuk.

GA.MA Föhn IQ Perfetto

Met haar revolutionaire, minimalistische en compacte design doet de GA.MA Föhn IQ Perfetto absoluut niet onder voor de Dyson Supersonic. De IQ Perfetto is de lichtste föhn ter wereld en weegt slechts 294 gram! Dit voorkomt pols-, arm- en schouderklachten bij langdurig, professioneel gebruik.

De interface met digitale besturingstechnologie zorgt ervoor dat de prestaties van de föhn worden verhoogd, de droogtijd wordt verkort en de levensduur van de krachtige motor wordt verlengd. Ondanks dat deze föhn een motorsnelheid heeft die 7 keer sneller is dan een traditionele haardroger, is de GA.MA Föhn IQ Perfetto erg stil (78dB).

De GA.MA IQ Perfetto wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken:

  • Een smal mondstuk
  • Een breed mondstuk
  • Een diffuser

Babyliss PRO Rapido, dé föhn van 2021!

moma-heart
Babyliss PRO Föhn Rapido zwart 2200W
24%
(€ 137,66   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Babyliss PRO Rapido wordt niet voor niets genoemd als de beste föhn van 2021. Deze revolutionaire föhn is niet te vergelijken met andere haardrogers en behoort tot één van de hoogst presterende haardrogers ter wereld.

Het ultralichte gewicht in combinatie met de perfect gepositioneerde handgreep zorgt voor een perfecte grip en een comfortabele werkhouding. Daarnaast maakt de geluiddemper het föhnen een stuk aangenamer, voor zowel de professional als de klant.

De Babyliss Pro Rapido heeft een geprogrammeerd temperatuurniveau waardoor de temperatuur altijd optimaal is. Hierdoor is er een perfect evenwicht tussen droogprestaties, stylingprestaties en bescherming van de haarvezels. Het resultaat? Haar dat tot 25% sneller droog is en prachtige, gezonde glans krijgt.

De Babyliss PRO Rapido wordt geleverd met 3 verschillende opzetstukken:

  • 4x70mm: het kleinste mondstuk op de markt. Voor een optimale luchtdruk en een grotere efficiëntie bij lastige haren en styling in lagen.
  • 6x60mm: een recht en smal mondstuk, ideaal voor het steil en glad maken van het haar.
  • 6x75mm: een groot en schuin mondstuk voor zachter drogen.

Ben jij een PRO? Kies dan voor de Babyliss 4Artists Rapido Evolution Föhn Wit/Grijs. Deze haardroger komt uit de speciale 4Artists collectie van Babyliss en is exclusief verkrijgbaar voor de echte professional.

voor PRO's moma-heart
Babyliss PRO 4Artists Rapido Evolution Föhn Wit/Grijs
20%
(€ 144,23   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ben je een zakelijke klant, maar nog geen PRO? Meld je dan snel aan en profiteer direct van alle voordelen!

Deel deze blog