Curl Bowl

Stappenplan

Krullen zijn dit voorjaar erg populair! We zien ze dan ook niet voor niets veel terug op de catwalks en in het dagelijks leven. Van sluik haar naar veel volume met gladde krullen, het is mogelijk met L'Oréal Tecni.Art Fix producten!

Stap 1 - textuur

Deel het haar van oor tot oor af waarbij je de voorste afdeling vastzet. Breng op de achterste afdeling textuur aan door de L'Oréal Tecni.Art Pli Shaper.

Stap 2 - krul de achterkant

Breng een horizontale verdeling aan in de achterste afdeling. Krul de onderkant van het haar met een 19 mm krultang en krul dit gedeelte in secties helemaal om de krultang. Let erop dat de krullen naar binnen worden gedraaid. Zet de warme krullen vast met speldjes en laat ze afkoelen. Herhaal hetzelfde proces met de bovenste verdeling aan de achterkant van het hoofd.

Stap 3 - krul de voorkant

Ga nu verder met de voorkant van het haar. Breng op dit gedeelte van het haar de L'Oréal Tecni.Art Fix Anti-Frizz aan. Dit product zorgt voor textuur en vorm. Verdeel het voorste gedeelte van het haar verticaal in tweeën. Zorg ervoor dat je een zijscheiding aanhoudt. Begin met het krullen van de linkerkant en zorg er ook hier voor dat het haar naar binnen wordt gekruld. Zet de warme krullen vast met speldjes en laat ze afkoelen. Herhaal hetzelfde proces aan de rechterkant.

Stap 4 - fixatie

Als alle krullen zijn afgekoeld, kunnen de speldjes uit het haar gehaald worden. Pak willekeurige plukken en toupeer deze met een fijne kam. Doe dit met alle plukken. Geef het getoupeerde haar vervolgens vorm en fixatie met de L'Oréal Tecni.Art Fix Anti-Frizz.

Bekijk hieronder de tutorial:

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan & deze it-look te creëren? Vergeet dan niet dat wanneer je bij Haibu voor 22.00 uur besteld jij jouw producten (indien voorradig) de volgende dag al in huis hebt!

Tot de volgende blog!

Deel deze blog