Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

Beautynight

Beautynight
, 08/11/2018 In Nieuws , Algemeen

Beauty night

Tijdens deze avond komen er veel verschillende onderwerpen aan bod op gebied van beauty en hair. De deelnemers krijgen onder andere tips & tricks over welke producten zij het beste kunnen gebruiken, wat dé nieuwste trends zijn en er worden verschillende styling technieken behandeld. Heb jij een brandende beauty vraag of wil jij weten welke make-up/hairlook het beste bij jou past? Deze beauty guru geeft jou het passende advies! Kortom, een avond vol beauty én gezelligheid!

Over Lucien Beijerinck

Lucien Beijerinck is één van de grote hair & beauty experts van Nederland. Hij is niet alleen hairstylist, maar ook educator en presentator. Lucien begon met het kappersvak in 2001, in al deze jaren heeft hij een hoop ervaring opgedaan. Ook heeft hij samen met topstylist Berni Ottjes veel backstagewerk en shows gedaan, waardoor hij alles weet van beauty. Lucien was verantwoordelijk voor de styling voor het RTL4 programma ‘Trinny and Susannah Missie Holland’. Tegenwoordig geeft Lucien maandelijks seminars voor onder andere Wella Professionals waarbij hij graag anderen inspireert.

Deze Beauty Night vind plaats op dinsdag 20 november van 20:00 tot 22:00 uur in het Haibu Experience Center in Amersfoort. Bekijk hier meer over de Beauty Night.

We hopen je snel te zien bij de Beauty Night! Kun je er nou niet bij zijn? Hou onze Instagram & Facebook in de gaten en bekijk daar het verloop van deze avond.

Tot de volgende blog!

Reacties

Wees de eerste om een reactie te plaatsen

Meld je aan om een reactie te plaatsen. Heb je nog geen account? Registreren is snel en eenvoudig.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina