Aura Botanica

De belangrijkste technologie in de Kérastase Aura Botanica lijn is de micellair-technologie. Micellair water ken je wellicht wel, dit wordt voornamelijk ingezet bij gezichtsreinigingsproducten. Dit micellair water trekt in jouw haar al het olie en vuil weg waardoor jij op een natuurlijke manier een ware sensatie in je haar verkrijgt! De Kérastase Aura Botanica lijn bestaat uit 4 producten:

  • Bain Micellaire is de shampoo uit de Kérastase lijn. Bestaande uit arganolie en handgeperste kokosnoot is deze aromatische shampoo in staat tot effectieve reiniging van het haar.
  • Gebruik de Bain Micellaire in combinatie met de Soin Fondamental. Door de conditioner, Soin Fondamental, te gebruiken ontwar je je haar en voorzie je het van een 48 uur durende voeding met een glanzende glow. De geur die de Soin Fondamental meegeeft heet 'Sweet Orange'. Je hoeft de conditioner enkel 5 minuten te laten inwerken en kunt hierna al uitspoelen voor het gewenste effect!
  • Wil jij je haar optimale verzorging bieden? Dan is de aromatische olie; Concentré Essential hét product voor jou. Je brengt deze olie aan op de lengtes en punten van je haar en laat dit vervolgens 15 minuten inwerken. De vele ingrediënten zoals jojoba olie, Omega 6 en 9 en rozemarijn extract doen het werk voor je & en wanneer je hierna uitspoelt zul jij genieten van diep gereinigd haar!
  • De laatste stap in deze lijn is het texturiseren van het haar. Kérastase Aura Botanica heeft hiervoor de Essence D'eclat spray. Voorzien van kokosnoot, arganolie, avocado en jojoba bezorgt deze oliemist jouw haar van een frizzcontrol en en een gezonde glans.

 

Ga jij mee met de milieubewuste stap van Kérastase? Bekijk dan de gehele lijn hier

Deel deze blog