Selecteer een verlanglijst
Naar overzicht

After summer hairdo's van Xelly Cabau van Kasbergen

After summer hairdo's van Xelly Cabau van Kasbergen
Xelly Cabau van Kasbergen, 01/09/2020 In Haartips , PRO tips , Haar

Op zoek naar inspiratie voor de leukste after summer hairdo's? Xelly - bekendste haarstyliste van Nederland - heeft in samenwerking met Kapperkorting.com deze blog met de leukste hairdo's gemaakt. Laat je inspireren!

Overnight curls

Zo min mogelijk hitte gebruiken is uiteindelijk veel beter voor het haar. Maar hoe krijg je dan toch die mooie krullen in het haar? Dat kan met overnight curls! Deze techniek is al een oude, maar werkt nog steeds! Al kost het wel iets meer tijd dan wanneer je een hitte tool gebruikt. Met overnight curls creëer jij toch die prachtige bos krullen, maar dan zonder hitte!

 1. Maak het haar vochtig met een waterspuit en verdeel het haar over 2 of 4 vlakken, maar net wat jij handig vindt. Gebruik voor het verdelen bijvoorbeeld een puntkam.
 2. Bedenk welke krullen je wilt maken. Twist het haar bijvoorbeeld om 1 vinger voor een mini krul, om 2 vingers voor een medium krul, en om 3 vingers voor een wat grotere krul.
 3. Zet de krul vervolgens vast met een haarspeldje (het liefst een zachte, bijvoorbeeld de Invisibobble Waver) en laat de nacht zijn werk doen!
 4. Draag eventueel een haarnetje over het haar, zodat alles goed op zijn plek blijft zitten.

Let op: als je de haarlok twist wordt het een slag en als je de pluk netjes over elkaar heen draait wordt het een krul.

Trendy wetlook

Is het haar vettig en heb je weinig tijd? Kam de boel dan lekker naar achteren voor de trendy ‘wetlook’. Gebruik hiervoor een gel of een wax.

 1. Kam het haar in zijn geheel naar achteren.
 2. Kam het haar laagje voor laagje naar beneden en begin onderin de nek.
 3. Gebruik vervolgens bij de roots een gel zodat het goed blijft zitten aan de bovenkant. Zo voorkom je dat het haar in rare scheidingen valt.

Deze look is perfect voor in het weekend! Draag hierbij een knalrode lip en rustige oogmake-up. Wil je deze look ook op werk dragen? Draai dan het geheel in een knotje.

Superlange paardenstaart

Moest je na de zomer toch echt naar de kapper en mis je je lange staart? Geen zorgen! Met deze techniek heb je toch weer een prachtig lange staart.

 1. Maak 2 staarten precies boven elkaar. Hiervoor gebruik je haarelastiekjes.
 2. Toupeer de bovenste zodat het mooi over de andere staart heen valt en voila! Het lijkt nu net alsof je weer lang haar hebt!

Ben je ook op zoek naar handige after summer hair tips? Dat lees je in deze blog!

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina