Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

28 juni 2023

Haibu viert Nationale Kappersdag met twee dagen gratis verzending!

Vrijdag 30 juni is een speciale dag, want het is Nationale Kappersdag! Bij Haibu waarderen we onze klanten enorm, en daarom willen we graag iets bijzonders voor jullie doen. Om Nationale Kappersdag te vieren bieden we op donderdag én op vrijdag gratis verzending aan!

28 juni 2023

PRO-Spotlight: Musthaves voor kleurbehandelingen

Het is belangrijk om het haar goed te verzorgen, voor én na een kleurbehandeling. Iedereen wil toch gezond en glanzend haar? Daarom vind je hieronder dé musthaves bij een kleurbehandeling!

27 juni 2023

Creëer de perfecte look met KEVIN.MURPHY Style & Control

Als het gaat om het in model brengen van het haar, streven we allemaal naar een moeiteloos stijlvolle look die de hele dag blijft zitten. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen zorgt voor prachtige kapsels, maar ook het haar beschermt en verzorgt: de stylingproducten van KEVIN.MURPHY.

26 juni 2023

PRO-Tutorial: Epres Professional Bond Repair x lightener

Wil je het haar oplichten zonder het haar te beschadigen? Ervaar dan de kracht van Epres Professional Bond Repair! Dit is een unieke haarbehandeling die op zichzelf te gebruiken is bij beschadigd haar, maar die ook toegevoegd kan worden aan een chemische behandeling. Het treatment versterkt en beschermt het haar en zorgt voor een intensieve voeding en reparatie.

26 juni 2023

Schwarzkopf Bonacure R-TWO - Red beschadigd haar in slechts twee stappen!

Chemische behandelingen en overmatig stylen kunnen een ware aanslag zijn op de binnen- en buitenstructuur van het haar. Het gevolg: haar dat er levenloos uitziet, onhandelbaar is en vatbaar voor breuk. Gelukkig biedt de R-TWO lijn van Schwarzkopf Bonacure de perfecte oplossing voor deze haarproblemen.

23 juni 2023

PRO-Trend: A touch of color

Eén van de meest opvallende haartrends van deze zomer is kleur. In de afgelopen jaren zagen we vooral veel neutrale en natuurlijke tinten, maar dit seizoen mogen we uitpakken met felle kleuren en opvallende accenten!

18 juni 2023

Stralend haar als de zon - Ontvang een gratis mini bij aankoop van 2 KEVIN.MURPHY producten!

Wie wilt er nou niet net zulk stralend haar als het weer? Met de producten van KEVIN.MURPHY krijg je dit voor elkaar! Maar waarom zou je genoegen nemen met slechts één product als je er twee kunt krijgen, én een gratis mini cadeau krijgt?!  Bij elke bestelling van twee Kevin Murphy producten, krijg je nu namelijk gratis de Kevin Murphy Hydrate Me Shampoo 50ml cadeau.

9 juni 2023

Zorg voor een gezonde hoofdhuid met KEVIN.MURPHY Scalp Spa!

Mooi en gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Vaak zijn we gefocust op het verzorgen en stylen van het haar, maar vergeten we dat de basis, namelijk de hoofdhuid, net zo belangrijk is. Een gezonde hoofdhuid betekent glanzend, vol en levendig haar. Hoe zorg je ervoor dat de hoofdhuid gezond is en blijft? Met KEVIN.MURPHY Scalp Spa!

8 juni 2023

PRO-Tutorial: Illuminated Bronde

De kleuringen van Schwarzkopf zijn ideaal om verschillende kleurnuances te creëren in het haar. In de video laat Schwarzkopf zien hoe zij met de freehand techniek de illuminated bronde balayage in het haar aanbrengen.

7 juni 2023

Vaderdag cadeau-inspiratie: de beste haar- en verzorgingsproducten voor je vader

Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Vaderdag is de perfecte gelegenheid om onze vaders in het zonnetje zetten. Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau of wil je je vader verrassen met een heerlijk verwenpakket? Haibu heeft de mooiste haar- en verzorgingsproducten voor mannen.

7 juni 2023

Bruin worden zonder zon: dit zijn de top 10 beste zelfbruiners!

Wil je een prachtig gebruinde huid zonder schadelijke blootstelling aan de zon? Dan zijn zelfbruiners de perfecte oplossing voor jou! Bij Haibu hebben we een breed assortiment aan zelfbruiningsproducten die je een natuurlijke en stralende teint geven. Wij delen onze top 10 best verkochte zelfbruiners, zodat jij de perfecte keuze kunt maken!

5 juni 2023

Beschermd van top tot teen: zonbescherming voor lichaam, gezicht en haar

In deze blog duiken we in de wereld van zonbescherming voor lichaam, gezicht en haar, en laten we zien hoe je optimaal kunt genieten van de zon zonder je zorgen te maken over schadelijke stralen.