Dit zijn de 3 hipste kniptrends van het voorjaar 2021

Dit zijn de 3 hipste kniptrends van het voorjaar 2021

Het voorjaar lijkt nu eindelijk écht begonnen en het lekkere weer brengt ons helemaal in the mood voor een nieuwe look. Lees snel verder want dit zijn de haartrends die we het voorjaar van 2021 gaan zien.

Korte bob

Pak de schaar er maar vast bij want dit iconische kapsel is dit voorjaar weer helemaal terug. Geschikt voor zowel steil als krullend haar. Geef de korte bob een klassieke zijscheiding of kies voor een midden scheiding om het haar een nonchalante look te geven.

Mullet

Wie had gedacht dat wij deze trend ooit weer met open armen zouden ontvangen? De mullet is terug van weggeweest. Dit voorjaar zie je het ‘matje’ terug in een prachtige, vrouwelijk en elegante vorm. Artiesten als Billie Eilish, Miley Cyrus en Rihanna zijn al gespot met deze trend!

Lang haar

Goed nieuws voor degene die het al benauwd kregen bij het lezen over de korte bob en de mullet: lang haar mag ook. En dan het liefst zo lang mogelijk! Om de haargroei te ondersteunen zijn er verschillende lijnen verkrijgbaar zoals L’Oréal Serie Expert Pro Longer, Schwarzkopf Mad About Lengths en Kérastase Résistance Extentioniste. De producten uit deze lijnen zorgen er voor dat de haarzakjes worden geactiveerd en het haar sterker wordt, waardoor het langer kan groeien. En dat is precies wat jij wilt!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten en mooiste trends? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bron afbeeldingen: Getty Images.

Deel deze blog