11 Redenen om te kiezen voor Eleven Australia

11 Redenen om te kiezen voor Eleven Australia

Australisch, simpel en effectief. Dat zijn de drie kernwoorden van het merk Eleven Australia. Heb jij nog geen kennis gemaakt met dit merk? In deze blog delen wij 11 redenen waarom wij van Haibu fan zijn van de producten van Eleven Australia. Lees snel verder en ontdek waarom ook jij voor dit merk moet kiezen!

11 Redenen waarom wij van Eleven Australia houden

  1. De producten hebben duidelijke namen waardoor je direct weet wat het product doet. Dit maakt het heel makkelijk om jouw juiste producten te vinden.
  2. Alle producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zo kun jij een perfecte en unieke verzorgingsroutine samenstellen.
  3. De producten zijn geconcentreerd. Hierdoor heb je er niet veel van nodig waardoor een verpakking dus langer mee gaat!
  4. Vergeleken met andere, vergelijkbare professionele producten, zijn de producten van Eleven Australia prima betaalbaar!
  5. Alle producten bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die het haar voeden, beschermen en verzorgen, zoals organische arganolie, avocado olie, macadamia olie, aloë vera en shea boter.
  6. Alle producten zijn vrij van parabenen. Daarnaast bevat het assortiment ook een aantal glutenvrije producten.
  7. 7.Alle producten van Eleven Australia zijn dierproefvrij en goedgekeurd door PETA. Het merk heeft ook meerdere producten die geheel vegan zijn!
  8. De verpakkingen van Eleven Australia zijn 100% recyclebaar!
  9. Het merk heeft het RSPO keurmerk (Roundtabel on Sustainable Palm Oil). Dit keurmerk geeft aan dat minimaal 95% van de palmolie in een product duurzaam is geproduceerd.
  10. Het motto van Eleven Australia is “Haircare doesn’t have to be complicated, it just needs to work”. Daarom kun je er vanuit gaan dat alle producten van dit merk doen wat ze beloven. En dat is het allerbelangrijkst!
  11. Doordat de producten doen wat ze beloven, voel jij je na gebruik instant happy!

Ontdek het gehele assortiment van Eleven Australia nu op Haibu. Laat ons in de comments weten wat jij van de producten vindt, of deel jouw ervaring op één van onze social media kanalen en gebruik #Haibu!

Deel deze blog