Alle prijzen zijn exclusief BTW

Betaalgemak

Je kunt bij ons betalen via iDEAL, Creditcard, PayPal, overboeking en onder rembours.


iDEAL 
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.


Creditcard (VISA, MasterCard)

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Op Kapperskorting.com kun je veilig betalen met je VISA of Mastercard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard. Voor jouw eigen online veiligheid vragen wij je bij het betalen je beveiligingscode in te voeren. 

 

PayPal 
PayPal is de online betaalservice waarmee in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen w
elke je met PayPal verricht. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. Paypal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving. Je kunt ook zonder PayPal-rekening betalen.

 

Billink Achteraf Betalen Billink

Billink voert voor Kapperskorting.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur via Billink ontvangt om de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen te betalen. Klanten met kvk-nummer kunnen kiezen voor achteraf betalen tot een bedrag van € 2.500,00 (excl. BTW, € 3.025,00 incl. BTW), zonder kvk-nummer is het maximale bedrag € 500,00 (excl. BTW, € 605,00 incl. BTW). Ter goedkeuring van het achteraf betaalverzoek voert Billink een gegevenscontrole uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden dan kun je natuurlijk de order alsnog betalen via een andere betaalmethode. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice van Billink viainfo@billink.nl of op 0900 - 0400 031. Neem voor het gebruik van achteraf betalen eerst even goed degebruikersvoorwaarden door! 


Bankoverschrijving

Kies je voor de optie bankoverschrijving, dan krijg je na het invoeren van je bestelling een e-mail met betalingsinstructies van Pay.nl (de betaalprovider) met het verzoek de betaling aan Pay.nl over te maken. Heb je vragen over jouw bankoverschrijving, neem dan contact op met Pay.nl via 0900 - 729 4636.

 

Mister Cash  
Mister Cash is de Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Met Mister Cash kan je veilig en snel online betalen. Mister Cash kan gebruikt worden door inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij het Mister Cash netwerk.

 

SOFORT Banking
Speciaal en alleen voor onze Duitse klanten! Met een SOFORT transactie vind er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

  • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling wilt verrichten
  • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren.
  • Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op Kapperskorting.com

 

 

 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.