Facebook Pixel
Selecteer een verlanglijst
CADEAU | Gratis product vanaf €25,-

Verschillende betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account te aanmaken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard (VISA, MasterCard)

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Op Kapperskorting.com kun je veilig betalen met je VISA of Mastercard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard.

PayPal

PayPal is de online betaalservice waarmee je bij vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mail adres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaaast biedt PayPal je aankoopbescherminng voor alle betalingen. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. PayPal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving. Je kunt ook zonder PayPal-rekeningen betalen.

Afterpay

AfterPay voert voor de Nederlandse en Belgische klanten van Kapperskorting.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur via AfterPay ontvangt om de bestelling na ontvangst binnen 14 dagen te betalen. Ook kan je de AfterPay App gebruiken om je betaaloverzicht in te zien en te betalen. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push-berichten & email wanneer er een betaaldoverzicht klaar staat.

 • Zakelijke klanten in Nederland kunnen kiezen voor AfterPay tot een bedrag van € 2.500,00 (excl. BTW, € 3.025,00 incl. BTW).
 • Nederlandse klanten met een privé account kunnen kiezen voor AfterPay zonder vooraf ingesteld bestedingslimiet.
 • Belgische klanten met een privé account kunnen kiezen voor AfterPay tot een bedrag van € 1250,00 (excl. BTW, € 1512,50 incl. BTW).

Ter goedkeuring van het achteraf betaalverzoek voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek achteraf betalen niet geautoriseerd worden dan kun je natuurlijk de order alsnog betalen via een andere betaalmethode. Heb je nog vragen, neem dan contact op met de klantenservice van Afterpay. Neem voor het gebruik van achteraf betalen eerst even goed de algemene voorwaarden door!

Bankoverschrijving

Kies je voor de optie bankoverschrijving, dan krijg je na het invoeren van je bestelling een e-mail met betalingsinstructies van Multisafepay (de betaalprovider) met verzoek de betaling aan Multisafepay over te maken. Heb je vragen over jouw bankoverschrijving, neem dan contact op met Multisafepay via 020-8500 500.
Let op: als je kiest voor bankoverschrijving zullen wij je pakket pas versturen als wij je betaling hebben ontvangen. Voor deze betaaloptie geldt dus niet: voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis.

Mister Cash

Mister Cash is de Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Met Mister Cash kan je veilig en snel online betalen. Mister Cash kan gebruikt worden door inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij het Mister Cash netwerk.

SOFORT Banking

Speciaal en alleen voor onze Duitse klanten! Met een SOFORT transactie vind er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

 • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling willt verrichten.
 • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op Kapperskorting.com.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina