Facebook Pixel

10X L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer brown 75ml

0 review(s)
€ 89,50 € 108,30 € 62,64 € 75,79
+ -
 • +5 artikelen voorradig
 • Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • 300.000+ producten op voorraad
Productomschrijving

10X L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer brown 75ml

L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer Brown is een geweldige professioneel product van L'Oréal dat speciaal is ontwikkeld om uitgroei van het haar bij te werken! Krijg jij last van uitgroei? Maar vind je het nog te vroeg om naar de kapper te gaan? Dan is dit product de ideale oplossing! De L'Oreal Hair Touch Up Concealer is een handige spray waarbij je de uitgroei gemakkelijk kan bijwerken en jij weer een tijdje vooruit kan met je kapsel!

Iedereen die het haar wel eens kleurt ken het wel: die vervelende uitgroei! Je hebt nog geen last van kleurvervaging, en de onderste delen van je haar zijn nog mooi van kleur. Helaas laat alleen de bovenkant van het haar bijvoorbeeld in de scheiding of langs de haarlijn een uitgroei zien. Wat doe je dan? Wij bieden jou de oplossing met de L'Oreal Hair Touch Up Concealer! Je kunt de spray gemakkelijk spuiten op de plek waar de uitgroei zich bevindt. Spray een passende hoeveelheid en camoufleer zo jouw uitgroei. De concealer is meteen zichtbaar en is waterproof tegen regen en vocht. De L'Oréal Hair Touch Up is met één wasbeurt uit te wassen. Je zult zien en ervaren dat de concealer een fijne tijdelijke en snelle dekking biedt! De L'Oréal Hair Touch Up Concealers zijn beschikbaar in verschillende kleuren:

 • Bekijk hier de L'Oreal Hair Touch Up Concealer Black
 • Bekijk hier de L'Oréal Hair Touch Up Concealer Light Brown
 • Bekijk hier de L'Oréal Hair Touch Up Concealer Dark Blond
 • Bekijk hier de L'Oréal Hair Touch Up Concealer Warm Blond

Let op: dit is een professioneel kleurproduct en mag uitsluitend gebruikt worden door professionals die bekend en opgeleid zijn met de veiligheid van ieder haarkleurproduct.

Kenmerken

 • Hair Touch Up Spray
 • Uitgroei bijwerken
 • Kleur: Brown
 • Inhoud: 10 x 75ml

Gebruiksaanwijzing

Wanneer je gebruikt maakt van de spray dient je haar droog te zijn. Schud de spuitbus even goed heen en weer voordat je begint. Hou de bus op circa 15 cm afstand van je haar en spuit dan op de plekken van de uitgroei.

Bestel 10X L'Oréal Hair Touch Up Uitgroei Concealer brown 75ml met hoge korting op Kapperskorting.com

Bestel de set met hoge korting op Kapperskorting.com! Koop je deze producten in deze set dan ben je veel goedkoper uit dan wanneer je ze los koopt! Bestel je op Kapperskorting.com nog voor 23:59u? Dan heb je jouw bestelling (indien alle producten voorradig zijn) morgen al in huis!

Producteigenschappen
0 beoordelingen
Geen reviews beschikbaar

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

 1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
 2. Druk op instellingen
 3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
 4. Schakel deze uit
 5. Vernieuw de pagina