Een primeur in de kappersbranche: de ghd Duet Style wil je écht hebben!

ghd Duet Style

Eens in de zoveel tijd komt er een nieuwe tool op de markt die je het liefst meteen in huis wilt hebben. Met de Duet Style ontketenen de wetenschappers van ghd een echte revolutie in de kappersbranche. Lees snel verder.

We hebben allemaal wel eens de stijltang door het haar gehaald, dat nog nét niet helemaal droog was. Het resultaat: een sissend geluid, verbrande geur en schade aan het haar. Dankzij de nieuwe stylingtool van ghd is dit nu verleden tijd!

ghd komt met een grote primeur op het gebied van haarstylingtools: de ghd Duet Style. De Duet Style is de allereerste twee-in-één stylingtool die nat haar droogt en direct styled, zonder het te beschadigen! Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

moma-heart
ghd Duet Style Black
(€ 408,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
ghd Duet Style White
(€ 418,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ontdek de unieke technologie van de ghd Duet Style

De ghd Duet Style heeft 4 slimme, verwarmde platen. Deze platen hebben een lage temperatuur en werken samen met een krachtige luchtstroom, net als bij een föhn. Het haar wordt zo tegelijkertijd gedroogd en gestyled.

Dankzij de speciale Infinity-sensoren op deze 2-in-1 Hot Air Styling Tool kan de Duet Style voorspellen wat de behoefte is van het haar en zo een optimale lage stylingtemperatuur handhaven. Hierdoor wordt voorkomen dat het haar beschadigd.

Bovendien is het geluidsniveau van de krachtige luchtstroom lager dan bij een reguliere haardroger. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik.

Perfect steil haar met een glanzende en pluisvrije finish

Dankzij de speciale Shine Shot™ modus transformeert de Duet Style in een ghd Styler. Deze exclusieve functie zorgt voor een optimale stylingtemperatuur van 185°C, zodat je het haar kunt stylen tot perfect glad haar met een pluisvrije en glanzende finish. Let wel op: deze functie is alleen geschikt voor gebruik op droog haar!

Bespaar op je energiekosten

Een fijne bijkomstigheid van de ghd Duet Style is dat deze stylingtool 45% minder energie gebruikt dan wanneer je het haar droogt met een föhn en haarborstel. Een ontzettend energiezuinige tool!

Benieuwd naar welke föhns nog meer duurzaam en energiezuinig zijn? Lees dan ook even deze blog: ‘Bespaar op je energiekosten met deze föhn van Valera ePower’.

Shop de ghd Duet Style met korting

Voor een blijvend resultaat met een professionele finish gebruik je deze 2-in-1 Hot Air Styler in combinatie met de ghd Styling Oil Sleek Talker. Samen vormen deze twee een echt power koppel!

De haarolie beschermt het haar tegen warmtestyling en zorgt ervoor dat er een glad en natuurlijk ogend resultaat wordt bereikt. Geniet tot wel 72 uur lang van heerlijk zacht haar en 25% meer pluiscontrole dankzij de ghd Sleet Talker. En dankzij het formaat van 95ml kun je superlang met deze haarolie doen, ideaal!

Shop de ghd Duet Style nu in combinatie met de ghd Styling Oil Sleek Talker of een andere hitte beschermende haarolie en profiteer van extra korting:

PRO-prijs? Log in! moma-heart
ghd Duet Style White + Elleure Modeler Olie 50ml
5%
(€ 417,98   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
ghd Duet Style White + Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml
6%
(€ 423,66   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
ghd Duet Style Black + ghd Styling Oil Sleek Talker 95ml
7%
(€ 426,08   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog