BaBylissPRO Falco Föhn: de haardroger die je moet hebben als PRO!

Babyliss Pro Falco Föhn

De BaBylissPRO Falco Digitale Föhn is een must-have voor elke professional die zijn kapperskunsten naar een hoger niveau wil tillen. Benieuwd hoe? Lees snel verder en laat je inspireren door wat de BaBylissPRO Falco voor jou kan betekenen!

Maak kennis met de BaBylissPRO Falco Digitale Föhn: een toonbeeld van Italiaans design en innovatie. Deze haardroger is speciaal ontworpen voor de professional en belooft uitzonderlijke prestaties. Met zijn unieke lichtgewicht T-vorm design, geavanceerde digitale motor en efficiënte luchtstroom kan elk kapsel moeiteloos tot in perfectie worden gestyeld. BaBylissPRO Falco Digitale Föhn is de nieuwe standaard in haarstyling!

moma-heart
Babyliss PRO Falco Digitale High Speed Föhn Zwart-Goud
(€ 302,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Babyliss PRO Falco Digitale High Speed Föhn Zwart-Zilver
(€ 302,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Italiaans design met innovatieve technologie

De BaBylissPRO Falco staat, met zijn Italiaanse design, synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. De föhn is uitgerust met een digitale motor die niet alleen krachtig is, maar ook een lange levensduur heeft, tot wel 5000 uur!

Het T-vormige ontwerp verdeelt het gewicht van de föhn gelijkmatig over de hand, waardoor er minder spanning op de pols en onderarm ontstaat. Dit is cruciaal tijdens lange stylingssessies, waarbij traditionele föhns leiden tot vermoeidheid en zelfs tot RSI (Repetitive Strain Injury) en andere beroepsgerelateerde aandoeningen kunnen leiden, een veelvoorkomend probleem onder kappers.

Dankzij de T-vorm ligt de föhn niet alleen comfortabel in de hand, maar biedt het ook een verbeterde controle en wendbaarheid. Dit stelt jou in staat om met precisie te werken, of je nu dicht bij de hoofdhuid droogt of complexe haarstijlen creëert.

Naast het ergonomische ontwerp is de Falco uitgerust met ionische technologie, een essentiële eigenschap voor elke föhn die streeft naar perfectie. Deze technologie zorgt voor een pluisvrije en glanzende afwerking door negatieve ionen uit te zenden die de haarfollikels sluiten, vocht vasthouden en pluis verminderen. Het resultaat? Gezonder uitziend haar dat straalt van glans.

Precisie en veelzijdigheid

Met 3 snelheids- en 4 temperatuurinstellingen, biedt de BaBylissPRO Falco precisiecontrole voor elke haartextuur en -type. Of je nu soepele, strakke stijlen wilt creëren of natuurlijke krullen wilt benadrukken, deze föhn biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. De coolshot-functie zorgt voor een extra glans en fixeert je styling voor langdurige resultaten.

De meest stille föhn in zijn klasse

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de BaBylissPRO Falco is dat hij, ondanks zijn krachtige motor, ontzettend stil is. Met een geluidsniveau van slechtst 70dB is de Falco Hairdryer de stilste haardroger in zijn klasse. Dankzij dit lage geluidsniveau maakt het de stylingervaring niet alleen aangenamer voor de klant en jezelf, maar ook veel minder storend voor anderen in de salon. Deze innovatie bewijst dat kracht niet ten koste hoeft te gaan van comfort!

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Het innovatieve ontwerp van de BaBylissPRO Falco Digitale Föhn gaat verder dan alleen de ergonomische voordelen. Het is ook uitgerust met een slim afneembaar magnetisch filter, hierdoor wordt het schoonmaken van de föhn een fluitje van een cent. Het filter kan eenvoudig worden verwijderd, zonder het gebruik van gereedschap of het risico dat je iets beschadigt. Zo kun je haar en stof snel en efficiënt verwijderen, waardoor de optimale werking van het apparaat behouden blijft en de luchtstroom sterk en constant is. Bovendien helpt regelmatig onderhoud aan het filter om oververhitting te voorkomen, waardoor de veiligheid tijdens het gebruik wordt vergroot.

Daarnaast draagt het draaibare snoer bij aan de algehele duurzaamheid en gebruiksgemak van de föhn. Het voorkomt niet alleen irritatie en verstrengeling tijdens het stylen, maar vermindert ook de slijtage aan de kabel, een veelvoorkomend probleem bij intensief gebruikte professionele apparatuur. Het draaibare snoer biedt volledige bewegingsvrijheid, waardoor je je kunt concentreren op het creëren van prachtige kapsels zonder belemmerd te worden door beperkte mobiliteit of onhandige kabelmanoeuvres.

Styling accessoires voor elk haartype

De BaBylissPRO Falco wordt geleverd met twee smalle blaasmonden en een grote diffuser. Voor degenen die nog meer uit hun föhn willen halen, is er een exclusief gladmakend opzetstuk beschikbaar die het haar optilt, uitrekt en gladmaakt, terwijl de integriteit van het haar behouden blijft.

Dit alles maakt de BaBylissPRO Falco Digitale Föhn een waardevolle investering voor elke professionele kapper die het beste wil in zowel prestatie als duurzaamheid. De haardroger is ontworpen met de dagelijkse uitdagingen en behoeften van professionals in gedachten, waardoor het een onmisbare tool is in elke salon! Shop hem nu bij Haibu.

Deel deze blog