Selecteer een verlanglijst

Vacatures

Dagelijks leveren wij een bijdrage om het werk/leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Het maakt niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit: Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie. Wij zijn continu aan het leren en we helpen elkaar altijd vooruit. Kapperskorting.com groeit hard en zoekt mensen om samen mee verder te groeien. Onderstaand onze laatste vacatures:

Op dit moment hebben wij 4 vacatures, 1 stageplek per direct, 2 stageplekken vanaf februari 2022 en 1 open sollicitatie:

 

Open sollicitatie

Wil je bij ons komen werken, maar is er geen vacature die bij jou past? Stuur een open sollicitatie, want we zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's. Geef in je motivatiebrief aan wat je wensen zijn, zodat wij kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn. Stuur je motivatiebrief en cv naar info@momabeauty.nl en we sturen je zo spoedig mogelijk een bericht terug.

Welkom!

Volgens ons systeem gebruik je Chrome Lite op je apparaat. Voor een betere ervaring deze gelieve uit te schakelen. Dit is mogelijk door onderstaande stappen uit te voeren.

  1. Druk op de 3 bolletjes rechtsboven
  2. Druk op instellingen
  3. Scroll naar beneden en druk op Lite-versie
  4. Schakel deze uit
  5. Vernieuw de pagina