Alle prijzen zijn exclusief BTW

Verzending

Vandaag (op werkdagen) voor 22.00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden en heb je dus morgen in huis, mits de producten voorradig zijn en rekening houdend met feestdagen

 

- Niet (volledig) voorradig: meestal wachten we met verzenden totdat de hele bestelling compleet is. In sommige gevallen zullen we de verzending in gedeelten sturen, bijvoorbeeld als één product wat langer op zich laat wachten

 

- Deellevering: wanneer je hiervoor kiest, zal het eerste deel van je bestelling dezelfde dag verzonden worden, indien je bestelling voor 17.00 geplaatst is en de betaling binnen is. Deelleveringen zijn alleen mogelijk in Nederland en België en bij een bestelwaarde boven € 50,-

 

- Alle bestellingen die verzonden worden binnen Nederland worden bij ons verzonden met DHL Parcel of PostNL. 

  a. PostNL levert van maandag t/m zaterdag

  b. DHL Parcel levert van maandag t/m zaterdag

Bestel je dus op vrijdag vanaf 22:00 tot zondag 22:00, dan wordt het pakket op maandag bezorgd & geen avondlevering op vrijdag en zaterdag, je pakket wordt dan overdag aangeboden!

 

- Buitenland bestellingen en bestellingen boven de 10kg worden verzonden met DPD. Dit betekent dat je je bestelling over het algemeen binnen 24 uur in huis hebt nadat wij het pakketje verstuurd hebben. Af en toe lukt het de vervoerder niet om een pakket binnen 24 uur bij je aan te bieden. Dat is een uitzondering, maar hier hebben wij helaas geen invloed op. Het pakket zal dan een dag later bij je aangeboden worden.

 

Feestdagen 

Pinksteren:

Op zaterdag 3 juni 2017 is het mogelijk om nog te bestellen met same day delivery.
Zondag 4 juni 2017 zijn wij gesloten. Als je op zondag bestelt zal jouw pakket op dinsdag 6 juni bij je bezorgd worden.

 

Let op: Op de maandag na Pinksteren zal alleen PostNL en DHL pakketten komen ophalen. Kies je voor DPD dan kan het een dag later worden dat je jouw pakket ontvangt.  

 

Same day delivery
Wil jij je bestelling vandaag nog ontvangen? Profiteer dan van onze aanbieding en laat je pakketje niet voor € 7,49 maar voor € 4,95,- excl. btw (€ 5,99 incl. btw) bezorgen door middel van de verzendmethode same day delivery van de vervoerder Fadello.Wanneer je op werkdagen en op zaterdag vóór 12.30 uur bestelt dan wordt je pakketje dezelfde dag nog geleverd tussen 18.00 en 22.00 uur! Bij aflevering zal gevraagd worden om een handtekening voor ontvangst. Same day delivery is alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland.  


Indien je bestelling niet compleet voorradig is
Bij bestellingen met niet voorradige artikelen boven de € 50,00 excl. btw (€ 60,50 incl. btw) heb je de mogelijkheid om in de checkout aan te geven of je de bestelling in gedeeltes wilt ontvangen. Je ontvangt dan de niet voorradige artikelen op een later moment. Wanneer je de gehele bestelling in in één keer wilt ontvangen of als je bestelling minder dan € 50,00 excl. btw (€60,50 incl. btw) bedraagt, dan ontvang je de gehele bestelling als alle artikelen voorradig zijn. Is de bestelling na 3 dagen nog niet compleet voorradig? Dan nemen we contact op en kunnen we de bestelling alsnog in delen verzenden. 


Verzendkosten binnen Nederland

Bij bestellingen boven de € 30,- excl. btw (€ 36,30 incl. btw) is de verzending met DHL gratis.
Bij bestellingen onder de € 30,- excl. btw (€ 36,60 incl. btw) is de verzending met DHL € 2,45 excl. btw (€ 2,96 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending € 3,45 excl. btw (€ 4,17 incl. btw)                                                                                                                           

Bij bestellingen boven de € 50,-  excl. btw (€ 60,50 incl. btw) is de verzending met PostNL gratis.
Bij bestellingen onder de € 50,- excl. btw (€ 60,50 incl. btw) is de verzending met PostNL € 2,95 excl. btw (€ 3,57 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending € 3,45 excl. btw (€ 4,17 incl. btw)                                                                                                                      

Verzendkosten naar België (DPD)

Bij bestellingen boven de € 30,- excl. btw (€ 36,30 incl. btw) is de verzending met DPD gratis.
Bij bestellingen onder de € 30,- excl. btw (€ 36,30 incl. btw) is de verzending met DPD € 2,85 excl. btw (€ 3,45 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending € 3,87 excl. btw (€ 4,68 incl. btw)


DPD levert van dinsdag t/m zaterdag.

 

Verzendkosten Engeland, Duitsland, Finland, Denemarken en Zweden (DPD)

Bij bestellingen boven de € 50,- excl. btw (incl. € 60,50) is de verzending gratis.
Bij bestellingen onder de € 50,- excl. btw (incl. € 60,50) met DPD naar het buitenland betaal je € 6,68 excl. btw (€ 8,08 incl. btw) aan verzendkosten.


DPD levert van dinsdag t/m zaterdag. 

 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.