Alle prijzen zijn exclusief BTW

Verzending

Verzending

Wat je vandaag (op werkdagen) voor 22.00 uur hebt besteld, wordt dezelfde dag al verzonden en heb je dus morgen in huis. Als je bestelling niet volledig voorradig is, dan wachten we met verzenden totdat de hele bestelling compleet is. In sommige gevallen zullen we de verzending in gedeelten sturen, bijvoorbeeld als één product wat langer op zich laat wachten. Wanneer je kiest voor een deellevering, zal het eerste deel van je bestelling dezelfde dag verzonden worden, indien je bestelling voor 17.00 geplaatst is en de betaling binnen is. 

Alle bestellingen die verzonden worden binnen Nederland worden bij ons verzonden met DHL Parcel of PostNL. 

Buitenland bestellingen en bestellingen boven de 10kg worden verzonden met DPD. Dit betekent dat je je bestelling over het algemeen binnen 24 uur in huis hebt nadat wij het pakketje verstuurd hebben. Af en toe lukt het de vervoerder niet om een pakket binnen 24 uur bij je aan te bieden. Dat is een uitzondering, maar hier hebben wij helaas geen invloed op. Het pakket zal dan een dag later bij je aangeboden worden.
 

  • PostNL levert van maandag t/m zaterdag.

  • DHL Parcel levert van maandag t/m zaterdag (bestel je dus op vrijdag vanaf 22:00 tot zondag 22:00, dan wordt het pakket op maandag bezorgd). 


Let op: geen avondlevering op vrijdag en zaterdag, je pakket wordt dan overdag aangeboden!

 

Verzending feestdagen 
Koningsdag:
Op donderdag 27 april 2017 zijn wij gesloten. Bestel je op donderdag 27 april dan zal jouw pakket op zaterdag 29 april of maandag 1 mei bij je bezorgd worden.

 

Hemelvaart:
Op donderdag 25 mei 2017 zijn wij gesloten. Bestel je op donderdag 25 mei dan zal jouw pakket op zaterdag 27 mei of maandag 29 mei bij je bezorgd worden.

 

Pinksteren:
Op zaterdag 3 juni 2017 is het mogelijk om nog te bestellen met same day delivery.
Zondag 4 juni 2017 zijn wij gesloten. Als je op zondag bestelt zal jouw pakket op dinsdag 6 juni bij je bezorgd worden.

 

Let op: Op de maandag na Pasen en Pinksteren zal alleen PostNL en DHL pakketten komen ophalen. Kies je voor DPD dan kan het een dag later worden dat je jouw pakket ontvangt.  

 

 

Same day delivery
Wil jij je bestelling vandaag nog ontvangen? Profiteer dan van onze aanbieding en laat je pakketje niet voor €7,49 maar voor €4,95,- excl. btw (€5,99 incl. btw) bezorgen door middel van de verzendmethode same day delivery van de vervoerder Fadello.Wanneer je op werkdagen en op zaterdag vóór 12.30 uur bestelt dan wordt je pakketje dezelfde dag nog geleverd tussen 18.00 en 22.00 uur! Bij aflevering zal gevraagd worden om een handtekening voor ontvangst. Same day delivery is alleen mogelijk voor bestellingen in Nederland.  


Indien je bestelling niet compleet voorradig is
Bij bestellingen met niet voorradige artikelen boven de €50,00 excl. btw (€60,50 incl. btw) heb je de mogelijkheid om in de checkout aan te geven of je de bestelling in gedeeltes wilt ontvangen. Je ontvangt dan de niet voorradige artikelen op een later moment. Wanneer je de gehele bestelling in in één keer wilt ontvangen of als je bestelling minder dan € 50,00 excl. btw (€60,50 incl. btw) bedraagt, dan ontvang je de gehele bestelling als alle artikelen voorradig zijn. Is de bestelling na 3 dagen nog niet compleet voorradig? Dan nemen we contact op en kunnen we de bestelling alsnog in delen verzenden. 

Verzendkosten binnen Nederland

Bij bestellingen boven de €30,- excl. btw (€36,30 incl. btw) is de verzending met DHL gratis.
Bij bestellingen onder de €30,- excl. btw (€36,60 incl. btw) is de verzending met DHL €2,45 excl. btw (€2,96 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending €3,45 excl. btw (€4,17 incl. btw)                                                                                                                           

Bij bestellingen boven de €50,-  excl. btw (€60,50 incl. btw) is de verzending met PostNLgratis.
Bij bestellingen onder de €50,- excl. btw (€60,50 incl. btw) is de verzending met PostNL €2,95 excl. btw (€3,57 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending €3,45 excl. btw (€4,17 incl. btw)                                                                                                                      

Verzendkosten naar België (DPD)

Bij bestellingen boven de €30,- excl. btw (€36,30 incl. btw) is de verzending met DPD gratis.
Bij bestellingen onder de €30,- excl. btw (€36,30 incl. btw) is de verzending met DPD €2,85 excl. btw (€3,45 incl. btw)
Bij handtekening voor ontvangst of wel/geen burenlevering is de verzending €3,87 excl. btw (€4,68 incl. btw)


DPD levert van dinsdag t/m zaterdag.

 

Verzendkosten Engeland, Duitsland, Finland, Denemarken en Zweden (DPD)

Voor verzending met DPD naar het buitenland betaal je €6,68 excl. btw (€8,08 incl. btw) aan verzendkosten. Hier geldt dat bij bestellingen boven de €50,- excl. btw (incl. €60,50) de verzending gratis is.


DPD levert van dinsdag t/m zaterdag. 

 

X

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends op haar- en beautygebied.